Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich szamponów używają wasi faceci?

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej, ciekawa jestem jkich szamponow uzywają wasi męzczyzni, bo moj myje głowe doslownie czymkolwiek, zelem pod prysznic, mydlem, moim szamponem, co mu wpafdnie w rece, chcaialabym zeby uzywal jakiejs linii specjalnie dla mezczyzn, zwlaszcza ze okropnie wypadaja mu wlosy i wiem zeto od zaniedbania. pomozcie prosze, nie wiem jak do niego dotrzec !!

Gość gumbolka
moj facet tak samo, nie dba o to ani troche a uwazam ze powinien, myje włosy po prostu żelem pod prysznic. Jego włosy wygladaja swietnie, sa geste i błyszczace, ale boje sie ze zepsuje je sobie takim traktowaniem :/

Gość gość
no dobra ale jak przekonac by uzywal serii dla facetow? probowalas swojego przekonac?

Gość gumbolka
on mówi, że to tylko włosy, ważne zeby były czyste i tyle. Kupiłam kiedyś mu szampon jakis tam męski i używał go czasami, ale mowił, że ma po nim siano na głowie i ze mu sie dziwnie układają:P

Gość gość
a jaki ten szampon kupilas? ja chce mu kupic linie seboradin men bo gdzies czytalam ze hamuje wypadanie wlosow i ogranicza przetłuszczanie (!!! sama bym taki chciala), poza tym wyglada w miare "aptecznie" wiec moze nie bedzie sobie myslal ze probuje z niego pajaca z rossmana zrobic? :-)

Gość gagagagaga
ooooo znam seboradin men używa go mój tata! który z racji swojego wieku powoli łysieje i z jego relacji wychodzi że ten szampon mu pomaga! tylko że on ma jeszcze balsam i lotion z tej samej serii nie wiem czy namówisz chłopa na balsam :D