Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzsamaniewiem

Milosc nie jest wszystkim pisana?

Polecane posty

Gość juzsamaniewiem

Witajcie, Jestem juz sporo lat. Ale nie wiem co to zwiazek z chlopakiem. Niby jestem usmiechnieta, mam pasje i nawet widze czasem, ze sie komu spodobam. Staram sie byc zawsze mila, dbam o siebie . Ale nigdy z tego nie wynika. Faceci sie usmiechaja, lubia chyba ze mna pogadac, ale nikt mnie nie zaprosi konkretnie na randke, czy kawe. Nie wiem, moze poprostu milosc nie jest wszystkim pisana...

Gość juzsamaniewiem
Mam*

Gość gość
A jak komu mowie, ze jestem sama to sie bardzo dziwia, ze taka dziewczyna jest sama ehh

Gość gość
studiuje i pracuje, jestem normalna dziewczyna gosc 16:10

Gość gość
Ja też jestem sam i sam się sobie dziwie że taki fajny facio jest sam.

Gość gość
ja tez nie spotkalam prawdziwej milosci.

Gość gość
Czyli jesteś młodą kobietką i wszystko przed Tobą.

Gość gość
26 lat, czyli juz ta pierwsza mlosc, ze tak powiem minela :)

Gość gość
26 lat to nadal młoda kobietka. Jesteś z dużego miasta czy małej miejscowości? Jesteś sama bo nie przybywasz w towarzystwie mężczyzn czy po prostu nie spotkałas tego jedynego?

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak "pisane" i "niepisane". Każdy jest kowalem własnego losu, twoje życie zależy od ciebie, a nie od jakich durnych zabobonow, że coś ci jest przeznaczone.

Gość gość
Mieszkam w duzym miescie, tej odpowiednej osoby chyba jeszcze nie spotkalam, bo inaczej pewnie bym tu teraz nie pisala :) Troche sie boje, ze tak zostanie.

Gość gość
gosc 16:22 a co jesli czlowiek stara sie, szuka, i nic z tego nie wychodzi. Chyba jednak nie do konca na wszystko mamy wplyw.

Gość juzsamaniewiem
Gdyz milosc albo jest albo jej nie ma. Zawsze zostaje malzenswo z rozsadku, jesli znajde dobrego kandyta, to sie zastanowie nad tym. Juz nie raz o tym myslalam.

Gość gość
A po roku czy dwóch od małżeństwa zakochasz się w kimś i co wtedy? Zdrada?

Gość gość
poznalam bardzo przystojnych facetow ale nic z tego nie wyszlo.

Gość juzsamaniewiem
Jesli bym wziela slub, chcialabym byc z nim juz do konca. Jestem wierzaca, wiec innej opcji ma.

Gość gość
No nie spotkałaś miłości, bo do tej pory pewnie albo: -spotykałaś facetów, którzy tobie się spodobali, ale ty im nie -spotykałaś facetów, którym się spodobałaś, ale oni tobie nie innymi słowy, nie znalazłaś się dotychczas w odpowiednim miejscu i czasie ;) Co nie znaczy, że do końca zycia tak będzie, czemu skoro żyjemy ok. 80 lat ty w wieku 26 się już skreślasz? Nic ci nikomu nie jest pisane, gdybyśmy w ten sposób myśleli, to tylko siąść i spocząć na laurach, bo los wszystko za nas zrobi, a tak nie jest. To takie średniowieczne zabobony. To samo w przypadku, jeśli wierzysz, że miłość nie jest c***isana - jeśli tak się nastawisz, to rzeczywiście nic z tego nie będzie, bo przestaniesz cokolwiek robić w tym kierunku.

Gość gość
bo jedni ludzie maja różne karmy i choćby nie wiem jak się starali to w niektórych dziedzinach życia nie będą mieli tego co chcą albo będzie to okupione dużym trudem i cierpieniem

Gość gość
nie poznalam odpowiedniego faceta

Gość troluś
Co to jest małżeństwo z rozsądku? Napisałaś że jesteś katoliczką, a chcesz facetowi którego nie kochasz przysięgać przed ołtarzem dozgonną miłość? 2) Związanie się z kimś na całe życie mimo braku miłości to jest ten rozsądek? To jest małżeństwo z rozsądku? Proszę o odpowiedź bo nie znam się a bardzo chciałbym wiedzieć.

Gość gość
ja wyszlam za maz za chlopaka, z ktorym chodzilam do liceum przez 4 lata. ale wtedy nawet nie zalismy swoich imion, "odnalezlismy" sie dopiero kilka lat pozniej. nigdy nie wiesz jak to sie wszystko potoczy, zycie cie jeszcze nie raz zaskoczy:)

Gość gość
Kolejna wyjeżdża z "karmami" i innymi bzdurami. Jedyne w co warto wierzyć, to samospełniające się proroctwo - poczytajcie o tym - jak się na coś nastawisz to to w końcu się spełni, bo podświadomie będziesz robić wszystko, żeby to się spełniło, np. przestaniesz wychodzić albo dbać o siebie, bo "taka karma i i tak nikogo nie poznam". Łatwiej wam usprawiedliwiać wszystko magią niż rozsądnie podejść do sprawy?

Gość gość
ja jestem sam bo jak spotykam jakąś kobietą to nie widzę w niej kogoś z kim chciałbym spędzić resztę życia, mieć dzieci itp, a bycie z kimś tylko dlatego żeby nie być samemu mnie nie interesuje, a jak raz na kilka lat spotkam taką to i tak to się wszystko roz******la i nic z tego nie wychodzi bo taką mam karmę

Gość gość
makabra, mam to samo:(