Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąpy okres i inne dolegliwości, co to może być ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, od roku biorę tabletki antykoncepcyjne. Zwykle krwawienie z odstawienia przychodziło jak w zegarku, zawsze w tym samym dniu tygodnia, rano. W tym miesiącu opóźniło się o jeden dzień, nadeszło w południe, dodatkowo nie było to zwykłe krwawienie, tylko plamienie. Zwykle mój "okres" trwa 5 dni, czasami nawet 6, jest intensywny i dopiero w ostatnim dniu przeradza się w plamienie. Tym razem trwał jedynie 3 dni - pierwszego było to kilka plamek na wkładce, drugiego trochę większa ilość, ale trzeciego znów tylko kilka plamek. Plamienie ustało trzy dni temu, dziś ponownie zauważyłam na bieliźnie krwawą plamkę, śluz ma różowawy kolor. Dodatkowo od kilku dni męczą mnie silne bóle głowy i utrzymuje się stan podgorączkowy. Czy któraś z forumowiczek miała kiedyś taką sytuację? Co to oznaczało? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość gość
Idź do ginekologa a nie się będziesz na necie pytać o takie rzeczy. Tym bardziej że zamieściłaś mało informacji. To może być wszystko. Wina tabletek, wina stresu, wina choroby. Ja np. miałam podobną sytuacje z okresem do ciebie (tylko że nie brałam tabletek). Okazało się ze mam 6 cm torbiel. Przez neta nikt ci diagnozy nie wystawi.

Gość gość
Idź do cyganki prawdę ci powie