Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam pomozcie nie wiem co robic:(

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem boje sie ze jestem w ciazy kochalam sie 7 sierpnia w pierwszy dzien plodny z tego co sobie wyliczylam mialam okres 25 sier 3 dni pierwszy byl obfity i bolesny drugi pol na pol trzeci plamienia czytalam duzo na necie ze mozna miec okres po tym okresie robilam 4 testy 1,5 i 10 wrz po poludniu wyszly negatywne kolejny robilam 11 rano tez negatywny ale dalej sie boje bo mam duzy brzuch jest twardy i mam ten pasek brazowy pod brzuchem czytalam ze nie musi on byc tylko w ciazy nie wiem co myslec byl by to dopiero 6 tydzien czy jest to mozliwe blagam pomozcie:(

Gość gość
Zapomnialam dodac ze stosunek byl w zabezpieczeniu

Gość gość
ja pitole...kolejna kretynka z cyklu " pomóżcie, czy jestem w ciąży?" od tego są lekarze i testy...

Gość gość
Nie idiotko nie jesteś! !

Gość gość
Kurde wiem jestem j******a nie mysle o niczym innym niz o tym i glubi mnie ten pasek pod brzuchem i brzuch twardy i nabrzmialy

Gość gość
Czy przez nerwy i stres i ciaglym mysleniu o ciazy moge miec twardy i nabrzmialy brzuch? Powiedzcie czy w 6 tyg widac brzuch i pojawia sie ten pasek? Blagam bo wariuje

Gość gość
Czy testy wykonane w 6 tyg moga wyjsc negatywne a pomimo tego ciaza moza byc?

Gość gość
Nie! Dziewczyno, nie jestes w ciąży na 1000% Przestań myślec i się denerwować... A te objawy o których piszesz to rzeczywiscie z nerwów...

Gość gość
Mam taka nadzieje tyle sie tego na necie naczytalam o objawach ciazy itp ze wszystko zaczynam u siebie zauwazac