Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka mnie dzisiaj goniła ze szmatą po ulicy

Polecane posty

Gość gość

Oznajmiłam jej: ,,Mamo, kończę w tym roku technikum, postanowiłam, że nie będę podchodziła do matury, co więcej nie będę również broniła tytułu technika'' I kazałam jej podpisać deklarację jaką dostałam od nauczycieli przedmiotów zawodowych jak i maturalnych, w zamian za to dostanę dopuszczający na koniec semestru i koniec roku. Matka taka wściekła, drze się, że mogła mnie do zawodówki dać a ja przez cztery lata siedzę, siedziałam i nie dokładałam się do rachunków.

Gość gość
no i ma rację cholerne pasożyty

Gość gość
Ma rację, ale ty masz to w d***e

Gość gość
No tak, rodzice żywili by dziewczyna zdobyła maturę i zawód a pannica takie akcje odstawia.

Gość Jakie to żenujące
Może zrozumiesz wreszcie,że rodzice chcą dobrze dla swoich dzieci.Widać za krótko cie trzymała za pysk i oto są efekty.Będą na miejscu twojej mamy, natychmiast wypędziła bym cie do roboty.

Gość gość
Ja nie przeszłam rok w gimnazjum i jeden rok w liceum, dlatego przeniosłam się do technikum (na którym chce skończyć edukację), moja matka nie potrafi zrozumieć jednego, że ja nie chce się dalej uczyć a nauczyciele dali mi wybór. Szczególnie kobieta od zawodowych chce bym złożyła deklarację, że nie będę podchodziła do egzaminu zawodowego i to samo nauczycielka od matematyki. Za to, dostanę dwa.