Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubią proste kobity nie żadne intelektualistki

Polecane posty

Gość gość

Najlepiej sprawdzają się swojskie, normalne babki, których zainteresowania nie wybiegają poza zakupy, seriale, imprezy, modę, gotowanie i kosmetyki. Taka kobieta będzie przy facecie trwała zawsze, nie zaś te przemądrzałe intelektualistki, które na każdym kroku muszą wyrazić swoje zdanie, o zapędach indywidualistycznych.

Gość gość
Jako facet odpowiadam że to bzdura. Ale autorka wie lepiej co ja lubie niz ja sam prawda?

Gość gość
Bez komentarza...

Gość gość
prostota ma rozne oblicza, niekoniecznie oznacza bycie na biezaco z serialami w tv

Gość gość
intelektualistki powiadasz.. glupie p***y, chociaz prosta kobieta jest tak pusciutka, ze sie pusci z wiekszoscia, ktora bedzie sie jej bardziej podobala od Ciebie. Wlasnie mam taka jakie wychwalasz, poprzednia tez taka byla, a wiadra, ze glowa boli. Inteligentne (nie intelektualistki), wiedza co mozna, a czego nie i sa znacznie ciasniejsze.. w ch...uj ciasniejsze. Musi byc rownowaga

Gość gość
A w czym jeszcze, że tak zapytam z ciekawości?

Gość gość
Jeżeli jej zainteresowania to imprezy i moda to taka kobieta jest jednak dosyć niebezpieczną pod względem wierności prostaczką

Gość gość
kazda potwora znajdzie amatora

Gość gość
Potwierdzam. Jestem typem intelektualistki i niestety nie mam szczęścia w miłości. Trudno mi znaleźć faceta podobnego do siebie. Mężczyźni niestety się mnie boją.

Gość gość
faceci sie boja madrzejszych od siebie

Gość gość
faceci się nie boją tylko intelektualistki znajdują coś co im się nie spodoba i nara, szukaja nastepnego

Gość gość
no jeśli to coś, co powaznie utrudnia dalsze funkcjonowanie związku, to po co sie produkować? skoro nic z tego nie wyniknie...

Gość gość
jak kto lubi... niektórzy faceci wola chyba miec jakąś psychiczną i intelektualna dominacje nad kobieta, a niektórzy wolą ciekawą partnerke ;)

ta dyskusja miałaby sens gdyby było to główne kryterium doboru seksualnego. niestety jest ono jednym z mniej istotnych podczas decyzji o ewentualnym zamoczeniu więc wasza dyskusja przypomina sprzeczkę astrologów w tej samej kwestii

Gość gość
Proste to może nie, ale przemądrzałe rzekome "intelektualistki" to często pretensjonalne i męczące stworzenia. Mają o sobie opinie "intelektualistek", bo przeczytały parę książek, ale to z intelektualizmem nie ma nic wspólnego. Najfajniejsze są po prostu te inteligentne, ładne, zgrabne. I z dużym biustem ;)

Gość gość
kobieta powinna być ładna, pracowita i posłuszna. Nie ma znaczenia czy jest prosta czy jest intelektualistką. Intelektualistka też może być posłuszną żoną, a nie ciągle wymądrzać się i pyskować facetowi. Zazwyczaj jest odwrotnie, kobiety ograniczone umyslowo uważają się za siódme cudo, uważają, że pozjadały wszystkie rozumy i próbują podporządkować sobie faceta.

Gość gość
- większość facetów jest też do bólu prosta wiec równy poziom - rozróżnijmy intelektualistki od przemądrzałych jędź

Gość gość
faceci nie lubią babek które chcą nimi dyrygować to tylko o to chodzii