Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Wróciłem z wycieczki

Polecane posty

Gość gość
a gdzie byłes?

To jest taka jednodniowa, autobusowa wycieczka za 19,99 zł na którą najczęściej jeżdżą emeryci i renciści.

Gość gość
na pewno na grzybach :)

Gość gość
gdzie inne prawiki? tylko ty i ble ble zostałeś.

Gość gość
Lucky to Ty?

Gość gość
No to gadaj, co zwiedziłeś i co stamtąd przywiozłeś, e?

Nie piłem, nie chcę jeszcze bardziej zwariować. Ale zwiedziłem całe to centrum z największymi zabytkami. A nocleg był w hotelu 4*. Piłem jakiś alkoholowy, słaby napój i dwa drinki. Jadłem knedliki. Zachowałem prawictwo. :classic_cool:

Gość gość
Smakowały knedliki?

Tak, dobre. :) \W takiej znanej restauracji w centrum. Tradycyjne czeskie jedzenie, czy cos takiego.

Gość gość
kurde, a ja offermy szukam...

Gość gość
a pifoo? było pifo?

Piwa nie piłem. Czasem też herbatę brałem, bo pogoda gorsza niż w Polsce, ale źle nie było. Tylko dzisiaj trochę padało.

Gość gość
Szkoda bo oni mają bardzo dobre piwa. Co zwiedziłeś? Dwa dni to trochę mało na Pragę.Zdjęcia chociaż jakieś popstrykałeś?Bosze, dodaj mi sił, żebym nie musiała dłużej z niego wyciągać tak cennych informejszyn:D

Gość gość
ktoś dał temat koniec polprawu. ano faktycznie, prawików ze starej gwardii coraz mniej. ponoć jednego zastrzelili na ukrainie.

Gość gość
a jakieś lahony tam podrywałeś? w czechach podobno są fajne babeczki.

To nie ma co płakać, kiedyś może się wróci. Zdjęcia są. Hradczany całe, most Karola i okolice. Plac Wacława, Józefov zaliczone. Rejs statkiem, jazda metrem. Aż od chodzenia mnie lewa noga boli. Ale zaliczone dużo. Nie jarałem. ;) Praga nie jest zbyd daleko ode mnie, z Łodzi gorzej. Z takimi dziewczynami sporo chodziłem, nawet pytały czy bym z jedną na wesele nei poszedł, ale nie wiem czy nie żartem. Ja powiedziałem, że na razie mi starczy wycieczek. ;) Dobranoc 😴

Lachony były, ale sporo ciemnych fajnych, nie Czeszek często. Dużo turystów ogólnie, jak wiadomo. U mnie też były fajne kobiety, ale sparowane. 😴

Podrywać nie podrywałem. Raz sie jednej o droge zapytałem, to chichotała. Ze dwa razy się uśmiechały ładne kobiety. Jedna od nas mężatka atrakcyjna, taka "wariatka" coś się droczyła i zagaiła. To trochę z nią pożartowałem, ale oni też mieli swoją grupę. Zrobili mi dwa drinki, ja tą ciastkami poczęstowałem. Ogólnie takie grupy już ludzi znających się były, pary często. 😴

Gość gość
ponoć jednego zastrzelili na ukrainie. x kogo?

Ble Ble, Farna jest tam popularna. ;) Widziałem, że była na okładce jakiegoś magazynu i chyba wywiad z nią. I plakat na mieście. Jakiś koncert, albo płyta pewnie. A obok na stoisku z magazynami była Cardinale na okładce. Wywiad z nią był i dużo zdjęć z młodości.