Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Litości, puszyste kobiety! Nie zakładajcie obcisłych leginsów bo to obleśne

Polecane posty

Gość gość
Nie chcemy oglądać waszych baleronów

Gość gość
e tam,jest sie z czego posmiac,własnie zakladajcie

Gość gość
Jest proste rozwiązanie. Po prostu odwróć głowę i nie patrz. Osobiście nigdy nie rozumiałem co kogo obchodzi jak ktoś się ubiera/wygląda. Nie podoba się, spójrz w drugą stronę i po problemie. Żyj i daj żyć innym.

Gość gość2529
Dokładnie, idealna puenta :)

Gość gość
LITOŚCI SZCZUPŁE DZIEWCZYNY ! Nie noscie leginsuw bo na was wiszą wyglądaćie jak anorektyczki , jak się malujęćie używającię lusterka to nie boli , nie nasmiewajcie się z osób otyłych , bo nie każda otyla osoba jest zdrowa otyłość świadczy też o różnych chorobach jedną to oleje a druga będzie przeżywać ! Każdy nosi to co chce

Gość gość
osobo wyzej mowisz ze otyłosc moze swiadczyc o chorobach,przy czym jednoczesnie obrazasz osoby szczupłe nazywasz wieszakami itd a przeciez chudosc tez moze byc oznaką choroby,wiesz?widac z jaką osobą mamy do czynienia

Gość gość
moja kolezanka(jakies 110 kg)mowi tak samo jak ty,jak szczupła to wieszak itd jeszcze gorzej,a otyła to chora,tyle ze sama na raz wp*****la 0,5 kg cukierkow albo 5 kremówek czy pół blachy ciasta,a co najlepsze mówi ze wcale nie jes tak duzo tylko wolno spala kalorie,i to prawda nie wymysliłam tego

Gość gość
To idzie w ta sama stronę ! Jestem osoba otyla i noszę leginsy wiele razy widziałam śmiechy osób aż za bardzo chudych nie rozumie kto co kogo obchodzi jak ktoś się ubiera ? Nie jest ci przyjemnie nie patrz po prostu . . Co do postu nie chodzi mi o to że nasmiewam się z osób chorych na anoreksje ja toleruje każda osobę i taka osoba również może być chora , jak i otyla . . Nie rozumie tylko jak można nasmiewac się z innych osób , ja może wyglądam jak baleron ktoś może wyglądać jak patyk ale zachowań to do dla siebie nie muszę tego pisać na forum . Ludzie trochę tolerancji

Gość gość
gość i co w związku z tym? Można być otyłym z wielu powodów. Może to być objawami poważnych problemów z tarczycą ( czy ogólnie z zachwianą równowagą hormonalną), wielu innych chorób lub uzależnienia od jedzenia. Problem w tym, że ludzi nie obchodzi co jest przyczyną otyłości. Wolą rzucić "prosiak"lub "wieloryb", zamiast się zatrzymać i zastanowić czy taka osoba ma problemy zdrowotne lub emocjonalne, które spowodowały taki przyrost wagi. Otyli ludzie, którzy przez całe życie słyszeli przytyki od szczupłych, prędzej czy później zaczynają odwdzięczać się tym samym, więc ja im się nie dziwię. Jeśli będziecie szanować puszystych, to nie odwdzięczą się złośliwościami typu; wieszak, kościotrup itd.

Gość gość
Mam 130 kg wagi niestety, zadne spodnie na mnie nie pasuja, kupuje leginsy bo sa wygodne, rozciagliwe i nie pija w brzuch przy siedzeniu, staram sie nosic do tego tuniki tylko ciezko mi znalezc cos delikatnego, zwiewnego dlatego z reguly chodze w dluzszych swetrach albo koszulkach..... nikomu nic do tego kto co nosi...

Gość gość
Hehehehe

Gość gość
te choroby powodujące otyłość/nadwagę, to jaki procent populacji? nie znam dokładnych danych, ale podejrzewam, że niewielki. reszta po prostu wp*****la, bo lubi i jest im tak dobrze. może co drugie spasione dziecko w podstawówce też jest chore? tere fere, lenistwo i obżarstwo, ot co

Gość gość
to christina aguilera

Gość prawictwo pospolite 143
legginsy zaslaniaja grube cielsko i to jest dobre