Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jula89

tabletki wczesnoporonne

Polecane posty

Cześć, mam pytanie czy wiecie gdzie zakupić tabletki które przywrócą mi miesiączkę?? Dużo ostatnio o tym czytałam, wiem że jest sporo oszustów może któraś z was stosowała juz coś takiego i mogła by coś polecić?

Gość gość
hej, ja stosowałam ze strony www.misoprostol.hol.es i mi pomogły, byłam też w stałym kontakcie z lekarzem

Gość gość
przywrócenie miesiączki? rozwalilas mnie tym stwierdzeniem! nazywajmy sprawy po imieniu chcesz usunac dziecko, to jest aborcja!

Gość iwooo
Wpadka, niechciana ciąża? Polecam p.Darka(ginekolog, połoznik) bardzo rzeczowy i merytoryczny lekarz, wypisał mi recete na Arthrotec ktory sobie wylupiłam i juz jestem po udanym zabiegu. podaje numer jakby ktos potrzebował pomocy 502 427 780

Gość gość
A jesli po takich tabletkach lub zabiegu nigdy juz nie bedziesz mogla miec dzieci? Sa kobiety ktore walcza o kazdy dzien swojej zagrozonej ciazy. Zastanow sie dwa razy zanim zrobisz cos czego mozesz zalowac zale zycie. Na youtube znajdziesz filmiki,kobiet ktore przeszly pieklo po dokonaniu aborcji

Gość gość
również apeluje o to byś się uspokoiła i prze,myślała bo można urodzić i oddać kochającej rodzinie w Polsce jest 1,5 miliona osób które nie mogą mieć dziec pomyśl sobie że na pewno w śród nich jest kochająca się para, która przygranie dziecko bo w Polsce małe dzieci zaraz po urodzeniu to bardzo chetnie są adoptowane od razu się zgłosi wiele par oczywiście musisz się zrzec praw rodzicielski ale to jest kochana tyko podpis a dziecko będzie szczesliwe z rodziną która może od lat czeka na nie

Sprzedam orginalne opakowanie Arthrotec osobiscie zakupione przeze mnie w aptece. Tabletki orginalne, bezpieczne a przede wsystkim skuteczne. Odbior osobisty, lub wysylka z mozliwoscia sprawdzenia zawartosci. Karolina 797-650-965

Gość gość
Rozważasz aborcję? www.netporadnia.pl