Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie wiedzieliście że to ten albo ta?

Polecane posty

Gość gość

Ile czasu minęło w waszych związkach zanim doszliście do wniosku, że ten albo ta? Wiedzieliście od razu czy przyszło z czasem?

Gość gość
To się czuje, ja wiedziałam to już praktycznie po tygodniu spotykania się z facetem, niestety itak się rozstaliśmy:-( dotej pory strasznie mi go brakuje

Gość gość
Jak ja zobaczylem, wiedzialem, ze zostanie moja zona. Ona nie wierzyla - miala wtedy 16 lat. W czerwcu minelo 31 lat od tego momentu.

Gość gość
ja nie czulam bylismy razem wadka lub, rozwod teraz dopier czuje to z innym

Gość gość
To się wie od razu, tylko że nigdy nie ma się pewności co myśli ta druga strona... na ogół jest tak że jednak nie myśli podobnie.

Gość gość
Ale to jest dostrzegalne gołym okiem, jak dana osoba sie zachowuje w stosunku do nas itd

Gość gość
Nie jest dostrzegalne, bo fascynacja i efekt zakochania robi swoje, nigdy nie przewidzisz co myśli i co zrobi drugi człowiek, to że ktoś mówi że chce być z tobą, że obiecuje, deklaruje i zachowuje się w porządku, nie znaczy że to mu nie minie z czasem.

Gość gość
Ja wiedzialem zanim z Nią byłem jak mialem 13 lat

Gość gość
A ile się wcześniej spotykaliście? Dwa tygodnie? Miesiąc? Trzy? Czy po takim czasie można się rozmyślić czy to przychodzi wcześniej?

Gość gość
A kogo pytasz?

Gość gość
wszystkich

Gość gość
Ja od pierwszego spotkania wiedziałem ze chce spędzić z tą dziewczyną resztę życia, od samego początku dostrzegałem jej wady i akceptowałem w 100%, ale po 3 latach to ona zmieniła zdanie i jej przeszło. Także ty będziesz wiedziała czy to ten od samego początku, pytanie czy on myśli podobnie? Tego nigdy nie można być pewnym, dlatego warto się wstrzymać z poważnymi deklaracjami, aby potem nie żałować.

Gość gość
No właśnie on twierdzi że chciałby żeby nam wyszło, tylko nie wiem ile trzeba czasu żeby to wiedział. Spotykamy się już jakiś czas, ja się angażuję i boję, że za 2 m-ce powie że jednak to nie to.

Gość gość
Nie wolno o tym myśleć, bo tego nigdy nie przewidzisz, daj się ponieść chwili, to jedyna opcja jaką masz. Ciesz się chwilą, baw się, bądź szczęśliwa, a co będzie to będzie...