Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

31 letni facet który nigdy nie był w związku, co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Da się z nim ułożyć sobie życie?

Gość gość
Nie da się, a to nie dlatego ze on nigdy nie był w związku, tylko dlatego że ty się nad tym zastanawiasz. Jak się kogoś kocha, to nie zwraca się uwagi na takie bzdety, tylko ludzie ze sobą po prostu są.

Gość gość
Ja z takim próbuję, ciężko jest wszystko trzeba mu mówić, zwracać uwagę na pewne zachowania, w łóżku porażka bo niedoświadczony a ja wiem czego chcę i mnie to strasznie wkurza jak on tak nieporadnie coś próbuje, ale dałam szansę bo to dobry facet.

Gość gość
niewiarygodna wspaniałomyślność

Gość lakierek009
cos wiem na ten temat. spotykam sie z 30 letnim facetem. tez nigdy nie byl w zwiazku bynajmniej powaznym. sam mi to mowil, choc niby sie spotykal kiedys z jakas dziewczyna i chwile to trwalo.ale nie wiere mu do konca. on zachowuje sie tak jakby faktycznie nie mial dziewczyny nigdy.ale probuje. tez mni eto wkurza, bo nie jest tak jak powinno. to facet ma miec jaja i dacpewnosc kobiecie tymczasem czasem czuje ze to ja musze. kiedys powiedzial mi ze nie potrafi kochac. ze gdy jestem blisko to chce byc ze mna a gdy ni ema mnie to juz inaczej to postrzega, juz mu mniej zalezy i jest mu jedno. ja czasem tez tak to czuje. rozmawialam z nim, zapewnialam..ale jak grochem o sciane. on jest na 100% mnie pewien natomiast ja czasem nie wiem czy mu zalezy. gdy dopytuje, nawiazuje temat on sie zlosci ze raz mi powiedzial i wiecej ni ebedzie. faktem jest iz powiedzial ze mu zalezy..ale jakos tgo nie okazuje. czasem mam wrazenie ze ja sie prosze o te milosc :(

Gość gość
A co to za różnica czy ktoś był w związku czy nie? Ty autorko zapewne byłaś już w związku, skoro o to pytasz i co z tego masz? Nic poza tym że bierzesz się za następnego :P Więc czy da się z tobą ułożyć życie, skoro nie potrafisz się trzymać jednego faceta?

Gość gość
Zlej baletnicy przeszkadza rombek u spudnicy. mowiac krotko klodzie zawsze przeszkadza niedoswiadczenie faceta.

Gość gość
kłodą nazwałam po ostatnim seksie mojego, leży tylko i myśli że ja będę wszystko robiła bo mam ''doświadczenie'' a on nie, owszem lubię być na górze ale on nawet mnie nie dotyka wtedy tylko leży masakra a jak już coś zaczyna działać to ma takie ruchy... ehh wyznawał już miłość a spędziliśmy ze sobą ledwo trzy weekendy, niby są plusy bo facetowi można zaufać jest dobry ale to niedoświadczenie strasznie przeszkadza nie chodzi tylko o łóżko ale o codzienne życie, spotkania.

Gość gość
Znam dużo starszych i niezwiązkowców. Po prostu tak im się lepiej żyje i z moich obserwacji wynika, że niejeden żonaty czy zamężna im zazdroszczą.

Gość gość
A wracając do tematu trzeba dać szansę bo jakby nie patrzył lepszy taki facet niż babiarz, chociaż mogą przeszkadzać pewne rzeczy, jednak brak jakiegokolwiek doświadczenia kobiecie po kilku związkach może przeszkadzać bo facet koło 30stki raczej nie spotyka się z małolatami. Przyznajcie lubimy jak facet jest męski, trochę dominuje, jest świetny w łóżku a taki co to mu trzeba wszystko mówić bo sam nie wie co i jak to jak z dzieckiem.

Gość gość
Jak wam przeszkadza niedoswiadczenie u faceta to wyslijcie go doo prostytutki

Gość gość
Doświadczenia raczej nie zdobędzie po jednej czy dwóch spotkaniach z prostytutką aleś wymyślił :))

Gość gość
A dlaczego uważacie że osoba która nie była w związku nie ma doświadczenia? Co ma jedno do drugiego?

Gość Darker
"A dlaczego uważacie że osoba która nie była w związku nie ma doświadczenia? Co ma jedno do drugiego?" x Całkiem sporo.

Gość gość
niby w czym nie ma doswiadczenia? w p********iu glupot?

Gość gość
Ja nigdy nie byłem w związku, ale byłem za to w kilku dłuższych układach, więc doświadczenie jakieś tam mam ;)