Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHUDE VS. GRUBE KOBIECE KSZTALTY

Polecane posty

Gość gość

Hej mam takie spostrzezenie - facecci raczej wola grubsze kobiety o kobiecych ksztaltach. Mam duze powodzenie chociaz nie naleze do najniejszych mam 178 wzrostu i 98 kg wagi ale mimo to jak ubiore szpilki i spodnice faceci sie ogladaja, mam dlugie nogi i dlatego przy mojej wadze nadal wygladaja one szczuplo, mam duzy biust e i duza wypukla pupke:) znam wielu facetow ktorzy chcieliby mnie a takich chudych wyploszowych dziewczyn co to ani ,,cycka'' ani udka nie ma to na peczki, prawdziwych,pewnych siebie i swojej seksualnosci kobiet jest malo. Co o tym sadzicie?

Gość gość
jakie szpilki utrzymaja 100 kg wagi?

Gość gość
zaleza jacy faceci. watpie zeby ogladali sie za toba przystojni,zadbani,wysocy faceci. jesli chodzi o niedomytych roboli to na pewno :).a moze sie troche podsmiewaja? ideal kobiety to taka marilyn monore.no sorry,ale ona gruba nie byla. miala cycki,tyleczek i bioderka,ale brzuszek byl plaski,a lydki szczuple noi buzia bez podbrodka podwojnego.

Gość prawictwo pospolite 143
nawet niedomyci robole wolą chude i szczuple .. za 98 kg kobietą oglądają sie faceci ktorzy sami waza okolo 110 kg .. Uwierz mi .. Szczupły facet ktory wazy 70kg nie oglada sie za gruba kobietą o wadze 100 kg

ja waze mniej niż 80 kg i nie interesuą mnie kobiety które mają wiecej niz 60 kg ... Gdybym mial 100 kg to pewnie ogladałbym sie za otyłymi ..

Co do kobiecych kształtów i otyłosci to tutaj masz odpowiedz.. http://www.youtube.com/watch?v=XuSKDKnaz-4 wklej mi dziewczyne ktora wazy 100 kg i ma lepszą figure od tej w linku ..

Gość gość
Rozni sie ogladaja czasami przystojni ale zdarzaja sie i paszteci:) ja mam generalnie szczuple wszystko, spojrzcie na moj wzrost mam duze piersi i tylek dlatego tez tyle waze:) lubie mini i szpilki i meeeega wielkie dekolty, jestem seksowna i kobieca, jeden facet powiedzial mi komplement ze jestem kwintesencja kobiecosci, moje ksztalty i w ogole:) i ze nigdy nie chcialby chudej czy szczuplej dziewczyny

powinnas ważyć około 54-55 kg anja rubik ma 179 cm wzrostu i waży 52 kg ..

prawidlowa waga dla 178 cm wynosi około 56 kg a dla 167 cm około 52 kg Anja rubik ma 179 cm i wazy 52 kg , ale ona jest za szczupła ..

Gość gość
Ty prawictwo idź człowieku się lecz.Ja przy wzroście 170 cm i 57 kg wygladam na 40 kg ...gdybym wazyla 50 kg przy moim wzroście wyglądala bym jak zaglodzona na śmierć. Przestań pisać głupoty. Widac ze sperma mózg ci zalała.

Gość gość
56 kg przy moim wzroscie to strasznie chuda. Mam kolezanke 170, wazy 60 kg i mniej wiecej wyglada tak jak ta na tym zdjeciu golaska ale ja uwazam ja za malo seksowna....na sile probuje podkreslic moim zdaniem ta kobiecosc, nosi sukienki, spodniczki, wszystko takie niby delikatne, kobiece, wlosy zawsze rozpuszczone, delikatny makijaz i mi sie ona taka przymglona wydaje, nie emanuje seksapilem i zawesze jak gdzies razem wychodzimy to facec***atrza na mnie,.

167 cm i 52 kg to wlasciwa waga Nikt mnie nie przekona za jest inaczej

167 cm - 52 kg 178 cm - 56 kg tak jest dobrze

Gość gość
Ty gruba, poznaj mnie z kolezanka. Lubie takie kobiety delikatne nie wyfiokowane

Gość gość
Autorko z całym szacunkiem ....ale... jestem o centymetr wyższa i całe 30 kg.lżejsza a i tak uważam ,że tu i ówdzie mam za dużo ...No ale grunt to dobra samoocena ..

Gość gość
Najlepiej wyglądają dziewczyny z średnią wagą. Nie są szkieletami, jak te modelki, które wyglądają w szpilkach jakby miały kopyta i za chwile miały się połamać. Ani jak otyłe, które co by nie założyły, wyglądają jak księżyce w pełni.