Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja rozmaicic beznadziejny seks?

Polecane posty

Gość gość

Moj facet zarzuca mi, ze seks tylko i wylaczne przeze mnie jest beznadziejny. Robie z******tego loda, potrafie świetnie masowac plecy, w seksie staram sie byc aktywna (a wole byc ulegla), co jakis czas ubiore jakies seksowne szmatki ale dla niego to za malo. Panowie, czego jeszcze nie robie? Moze mi podpowiecie? Uprzedzam pytania: analny seks przerzucilam na drugi plan, rzadko sie na niego zgadzam, bo mi sprawia zerowa przyjemnosc, a seks to ma byc przyjemnosc dla dwoch osob Moj facet ma bogate doswiadczenie, mial duzo dziewczyn wczesniej, ktore *****ly sie na wszystkie mozliwe sposoby i wiem, ze patrzy na mnie przez pryzmat ich luznych tyłków i ciasnych pipek, ze po prostu nie robie tego co one i dlatego tak mnie szantazuje. Odmawia mi seksu, bo jak twierdzi: "znow bedzie to samo... wiem jak to bedzie wygladac, nuda" Zarzuca mi ze NIC KOMPLETNIE nie robie. Sam tez potrafi mnie odepchnac jak sie przytulam czy chce go popiescic, wziac jego k****a w usta np jak ogladamy film wieczore, bez zadnych zbednych głupot, a on mnie odpycha. Wiem ze ktos inny na rekach by mnie nosil, a on nie bo Jestem nudna, przewidywalna, nic nie robie, no i w ogole beznadziejna jestem. Jakies rady? Jak urozmaicic seks? (trójkaty, czworokaty i inne badziewia odpadaja)

Gość gość
Moze na mailu? Masz chec popisac ja tez jestem w zwiazku I szukam kobiety do seksu

Gość Ekspert od Rozmaitości
Poleć mu seks z kobyłą. Przydepnie mu kopytkami jaja to zmądrzeje. Co za badylarz.

Gość gość
Niestety nic nie poradzą bo zawsze byłem z kobietami do których coś czułem, a wtedy żaden seks nie jest beznadziejny.

Gość atanazy_k
to może ubierz się sama, zamiast ubierać szmatki?