Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

balony koleżanki żony

Polecane posty

Gość gość

W sobotę moja żona poszła na piwo z koleżankami. Zawsze po 10tym idą upić się. Tym razem dzwoni do mnie o 3 w nocy, że jej koleżanka zapiła do nieprzytomności i trzeba ją do domu odwieźć. Wstałem, ubrałem się i pojechałem na miejscu okazało się, że koleżanka leży na ławce przed lokalem nieprzytomna. Ochroniarze ją wynieśli z lokalu i pacnęli na ławkę w daczową noc. Zapakowałem ją na tylne siedzenie i zawiozłem do domu. w ciepłym aucie odpłynęła zupełnie, zważyło ją na maksa. Musiałem ją wnieść na czwarte piętro bez windy. Baba z 175 i z 80 kg i wiotka jak po pawulonie. Żona pobiegła otwierać drzwi od mieszkania a ja się powoli wlekłem robiąc przystanki na każdym półpiętrze. Na drugim wyślizgnęła mi się i jak ja łapałem to ręka po brzuchu wjechała do stanika. Byłem zażenowany ale po chwili dotarło do mnie, że ona nic nie czuje a żona dwa piętra wyżej mączy się z zamkami. Dziś mam moralniaka. Powonieniem im się przyznać co się stało?

Gość gość
,,mączy,,? :o

Gość gość
to już mączyć się z zamkiem nie można? czego się czepiasz

Gość gość
na tym forum analfabeci czekaja kiedy ktos przy klikaniu na niewlasciwa literte pyknie BO TO SA ANALFABECI Z "PISu" znajomi Macierewicza , Blaszczyka, KACZORA itd

a tu chłopak cycka dotkną i nikt się nie wypowiada Siedź cicho tylko kłopoty będą, teraz wszyscy są zadowoleni.

Gość gość
haha jakim trzeba być debilem żeby napisać "daczową noc" albo "zważyło ją na maksa" :D:D:D

nie czepiaj sie gimbuska opisal swoje marzenie a ty na niego z pyskiem przeciez to nie jego wina, ze jego dziewczyna ma dwa piegi a nie cycki :) a ze podkolorowal?? no przeciez nie przyzna sie ze na 14 lat i kreca go wielkie "balony" :):) jak raczyl sie wyrazic

Gość ąółć
napisał ten co wie po co są polskie znaki

Gość gość
Do goscia z 16,03 Po czym debila mozna poznac?? Bo debil-- debila zawsze pozna !!!!!!!

Gość gość
tak powiedz to swojej lubej. Bedziesz czyste sumienie mial.

oo polonista mi sie trafil :) znawca mowy ojczystej no dawaj malenki z przyjemnoscia i z dzika rozkosza podyskutuje z szanownym o poziomie wyksztalcenia mego jak tez i twojego dawaj maly, nie zaluj sobie w koncu twardym "menscyznom"jestes

Gość gość
Smof--- mozesz sie dupczyc sam do tego to ja mam lepszych od ciebie

Gość gość
Co za imbecyl po zawodówce :D