Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat i chciałabym zacząć uprawiać seks.

Polecane posty

Gość gość

To jest nasza wspólna decyzja z chłopakiem. Jednak boję się ryzyka ciąży. Zamierzam brać tabletki, dodatkowo używać prezerwatyw ale i tak stres jest.

Gość gość
ja mam 24 i mam takiego stresa że ho ho... przez to cierpi moje życie seksualne... a tabletek nie chce - szkoda mi zdrowia. inwestuje w Lady komp ale zdaje sobie sprawe żę mało która dziewczyna może sobie na niego pozwolić.

Gość gość
Co to jest lady komp? Cena nie gra roli w tym przypadku. Nie mogę sobie pozwolić na ciążę w żadnym przypadku. Ucierpiałabym nie tylko ja i moja rodzina ale przede wszystkim dziecko.

Gość gość
Jezeli tak bardzo boisz się ciąży to moim zdaniem nie dojrzałaś do seksu. Serio zawsze jest ryzyko ciąży, zacznij uprawiać sex jak przestaniesz miec taka schize. Pozostań na seksie oralnym.

Gość gość
co to te Lady komp?

Gość gość
Odpal sobie neta jak cie to tak interesuje i wpisz w wyszukiwarkę. Matko jedyna myślenie nie boli

Gość gość
To chyba nie jest dobry czas na sex, bojąc się ciągle, nie będziesz miała nigdy radości i satysfakcji seksualnej, czyli orgazmu, bez tego to sex jest niczym. Proponuję zastrzyki Depo Provera, 99,99% zabezpieczają przed ciążą, chyba nie ma nic pewniejszego. Stosuję je już 5 lat i jestem zadowolona.

Gość gość
Ogólnie to raczej za pierwszym razem orgazmu to nie będziesz miala. Tego trzeba sie nauczyć.

Gość gość
taaa depo provera, lepiej poczytajcie o skutkach ubocznych, Gooowno jakich malo

Gość gość
skutki uboczne mają każde leki! Jak nie zastosujesz, to nie będziesz wiedziała, czy są dla ciebie dobre, mnie też straszyli, matko depo provera, czytałam, ale spróbowałam i już 5 lat cieszę się seksem, zero skutków ubocznych. Także nie mądruj się, póki sama nie zastosujesz.