Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę wykluczyć ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam. 29 i 30 lipca były pettingi, a dokładniej to wkładanie tam palców. Jets ryyzko, że mogło tam coś by c. Ostyatni okres był 6 lipca. Okres miał być 6 sierpnia, nie pojawił się. od 9 do 11 sierpnia brałam luteinę 4 x 1. 13.08-plamiene leciutkie 14.08-krwqawienie 15-19 leciutkie plamienie 18.08- bhcg <0.100 od 2 do 6 wrzesnia brałam luteinę pojedenj dziennie. 10.09-krwawienie, obfite, ze skrzepami 11.09-krwawienie, obfite, ze skrzepami (od godziny 16 podczas podcierania sie nic nie było,ale jak wkładałam palca tam do wyciagalm krew) 12.09- malutkie krwawienie,ale wyciagalm krew i czsasmi skrzepy jak wkladalam tam palca 13.09-krwawienie, obfitośc normalna jak na 4 dzien okresu 14.09-krwawienie normalne, jakl na 5 dzien okresu 15.09-dziś na podpasce malutko, coś brązowego. Teraz pytanie: czy pojawienie się dwóch krwawień z odstawienia luteiny +wynik bhcg 19 dni po pettingu wyklucza ciążę? Moja temperatura trochę szaleje, może dlaczego, że jestem przeziębiona. Ale wzrosła dopiero 19 dc (zakladajac, że plamienie z 13.08 to okres, do pojawienia sie krwawienie z 10 wrzesnia mialam śluzu bialego trochę, w II połowie 2 fazy temperatura wzrastała stopniowo, z 37.7 na 37.8, później 36.9. Dziś moja tyemperatury wynosiła z rana 36.67, ale jestem przeziębiona.w 1 fazie cyk;lu 9zakladajac ze 13.08 to 1 dzien okresu temperatura wynosiła 36.4. w dodatku moje wargi sromowe są czerwone, bolą mnie też piersi dziś, lecioutko. ale może tak ma być/ Dodam,że nigdy mi się krwawienie z odst nie pojawilay 4 dni od odstawienia, zawsze 2 dni od odstawienia, ale może to kwestia tego,ze ostatnio brałam 4x1, a teraz 1x1. Moge już wyklluczyć ciążę?

Gość gość
Matko! Co? Nie czytałam do końca, bo i po co. Zapytam tylko czy robiłaś test ciążowy, już powinien wykazać na 100% czy jesteś w ciąży..

Gość gość
Następna idiotka z urojona ciążą. !!!!

Gość gość
Robiłam bhcg 19 dni po tym pettingu i wynik <0.100 zakresy są podane od 3 tc, a ja byłam 19 dni o zblizeniu