Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samo sypane na rynku

palił ktoś kiedyś szałwię? jak to jest? jest faza?

Polecane posty

i jak to sie skręca? jak blanta ? , z tytoniem czy bez ? ile tego wypalić żeby nie przesadzić?

Gość gość
Ja paliłem kiedyś liście na podwórku. Polecam, super frajda.

Gość gość
Działa tylko wieszcza

Gość gość
Paliłeś ekstrakt czy susz?

kupiłem sobie tzw szałwię cietą z kotanyi 9 gram ,za 1,50 ,normalnie w markecie ,nic nie pisze czy wieszcza czy inna,ogólnie wole mj ,ale nie jaram sypanego ,a naturalsa teraz brak . Prosze o wiecej info na ten temat bo nie chce sie przepalic bo rano do roboty. A jeśli to gdzie kupić taką szałwie do fazy ? jak powiedzieć farmaceutce ? prosze szałwie taką a taką / jaka?/

vickernes a ocb z tą kocimiętką ,jaka faza ,gdzie kupic ,jaki koszt ,jak jarac ,legalne toto?

Gość gość
prawictwo co to znaczy faza kiepska - czyli jaka ? opisz

Gość gość
Samo sypane, szałwia z marketu nie zadziała. Ta roślina jest w polsce nie legalna.

Gość gość
kup se herbatkę z szałwii w aptece, rozerwiesz torebki i będziesz miał ziółka :) opisz potem tutaj jaka faza

Gość prawictwo pospolite 143
po extasy podobno sa najlepsze tripy , ale wygladasz po tym zwykle jak mega przygłup tak wyglada koleś na extasy http://www.youtube.com/watch?v=Fp-Rz30hrqo jezeli cie to przeraza to lepiej ograniczyc sie do alkoholu i marihuany .. Nie próbowac innych narkotyków

ja nie pije alko ,ani nie interesuja mnie narkotyki ,ja się po prostu leczę prawdziwą m.j . Więc odpuść sobie extazy czy lsd -nie mój klimat. Teraz tez znajomy kontrahent pojechał na "wczasy" i nie mam gdzie kupić czystego. Oczywiscie jest masa innych kontrahentów na etacie ,ale są nieuczciwi,więc szukam alternatywy A w doniczka domu odpada , żona ,dziecko. 13 lat..

samo sypane na rynku, kocimiętkę, a właściwie nasiona kocimiętki, dostaniesz w zwykłym sklepie zoologicznym lub na allegro. Koszt to około 5 zł. Wiadomo, musisz je zasadzić i poczekać kilka miesięcy. Mieszałam razem z tytoniem. Nie miałam żadnego "odlotu", jedynie uczucie błogiego relaksu i odprężenia, lekko porównywalne do stanu po marihuanie.

dzieki vikernes ,kupie to sobie jutro w zoologicznym i jakbys mógł zerknij czasem w ten temat , będę się radził co do ogrodnictwa :-) gośćula - kawałek znam , serum prawdy.

Gość gość
Ja mam lepszy sposób na fazę, wypróbowałem wczoraj. To nie jest żart. Najpierw wpi*dalasz trzy jajka( zawierają tryptofan) to związek ponoszący poziom serotoniny w mózgu, potem zaraz bierzesz prawdziwe gorzkie kakao i jesz tego ok 8 łyżeczek, popijając wodą(jest paskudne) ale potęguje efekt. Na koniec porządną kawę, która jeszcze bardziej podniesie poziom serotoniny i zadziała do tego pobudzająco. Możecie w to nie wierzyć, ale spróbujcie raz. Próbowałem już wielu rzeczy i dużo eksperymentuję. To działa.

Gość gość
fajnie, bardzo krótko i intensywnie. Paliłam jak była legalna, teraz nie wiem gdzie kupić

Gość gość
oczywiście nie ta ze sklepu tylko wieszcza. W fifce,bez rozrabiania, poczujesz kiedy dość :D