Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłammkaa

Krew w kale

Polecane posty

Gość załłammkaa

Dość wstydliwy temat.Wczoraj załatwiając się zauważyłam krew na stolcu.Świeżą,jasnoczerwoną.Nie boli mnie brzuch,dobrze się czuję.Kał był normalny.Czy to hemoroidy?Czasem przy oddawaniu stolca bolało mnie trochę.Co robić? Do jakiego lekarza iść?Dziś rano się załatwiłam i znowu było to samo.Boję się.Pomocy :(

udaj sie do lekarza, wydaje mi sie ze nawet zwykly lekarz rodzinny cos Ci pomoze a jesli nie to wysle do specjalisty. jest badanie na wykrycie krwi w kale, nie wiem czy to hemoroidy, najlepiej nie szukaj diagnozy w internecie tylko udaj sie do lekarza

Gość załłammkaa
Jutro wybieram się do lekarza,dziś nigdzie nie mogłam znaleźć kogoś kto przyjmuje.Jakie to badanie? Czy mogę zanieść kał do labolatorium i tam już je zrobią?

Gość gość
Zapewne hemoroidy ale nalezy to sprawdzic.Do lekarza ogólnego i potem pewnie protkolga

Gość gość
najlepiej udaj się do gastrologa. Miałam podobny problem, poszłam do dr Lorensa w Ultragenie i całe szczęście ze u niego szybko wylądowałam bo sie okazało, że mam dośc poważne problemy zdrowotne. Ale na szczęście szybko sie zorientowałam, szybka interwencja lekarza i już jest lepiej

Gość gość
Tez tak myslę. Albo do przychodni typu www.medis.pl/uslugi.html gdzie będą mogli bez problemu wykonać ci wszystkie niezbędne badania laboratoryjne.