Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

czy uprawiacie seks jesli wasza partnerka ma okres ?

Polecane posty

Gość gość2

Jesli tak to w jaki sposob? I pyt. Do dziewczyn czy wtedy was boli cos ? Macieinne odczucia jakies co

Gość Ekspert Okresolog
Normalny sposób. Nie polecam bo dochodzi do zakażeń.

Gość Aaaaaa123
My uprawiamy :) kiedyś wydawało mi się to obrzydliwe, ale potem pożądanie wzięło górę :D najczęściej robimy to pod prysznicem, ale zdarzyło się też w łóżku, ale zawsze tylko wtedy jak mam już końcówkę okresu. Wtedy podkładam pod tyłek trochę ręczniczka papierowego i się kochamy :) a jeśli chodzi o odczucia, to są lepsze :) wtedy wszystko tam jest takie bardziej wrażliwe, że jest mi przyjemniej :) nawet moja szwagierka ostatnio przyznała mi racje, że jest lepiej :D

Gość gość2
A moglbys napisac do jakich zakazen ? Bo moj chlopak chce sprobowac ale sie boje i dlatego pyt. Takie sa wasze doswiadczenia

Gość gość
kiedyś tak, teraz stary już nie chce :(

Gość Aaaaaa123
Hmm o zakażeniach nie słyszałam i też jestem ciekawa, jakie zakażenia ? Wiem tylko, że można jakiejś infekcji się nabawić, gdy robi się to bez prezerwatywy. Ale my zawsze ich używamy

Gość gość2
Pyt. Do Aaaaaa123 czy po takim stosunku nie czulas sie zle nie bolalo cie nic tam nadole ? I ogolnie

Gość Aaaaaa123
No coś Ty :) nic nie boli :) seks, jak seks, tylko wtedy krwawisz :D jeśli chcecie spróbować z partnerem, to spróbujcie, tylko zadbajcie o higienę :) najlepiej robić to pod prysznicem :)

Gość gość
Mojej akurat nic nie boli, ale ma obfite krwawienia na początku, i ogólnie ma jakiś opór żeby w tym czasie dotykać jej ćipki. Ale zamiast tego chętnie robi laskę :)