Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wysokie żyrafy powyżej 170 wjeżdżają na filigranowe dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i obiektywnie stwierdzam, że jedną z najgorszych wad u kobiet jest wysoki wzrost? Wiem, że wejdzie tutaj stado żyraf i zaczną się jazdy, ale powiem wam jedno. Na pierwszy rzut oka widać, że jesteście świadome swojego braku atrakcyjności i mówię to szczerze. Znam takie wysokie dziewczyny i nikt z kolegów na nie nawet nie spojrzy, ja też wolę niższe. Wjeżdżanie na małe kobiety wam nie pomoże, więc dajcie im spokój. To nie ich wina, że są atrakcyjniejsze. Chcecie dowodu, że jest to wada? Zestawmy cechy żeńskie i męskie. Cechy typowo męskie są przeciwieństwem cech żeńskich i odwrotnie. Tak jak u kobiety jest atrakcyjny mały podbródek i szczęka, tak u mężczyzn szczęka atrakcyjna to taka zarysowana, umięśniona, jak u mężczyzny umięśnione ciało tak u kobiety delikatna postura, u mężczyzn wąskie biodra u kobiet szerokie...Tak samo u facetów wzrost wysoki, a u kobiet NISKI.

Gość gość
Ja jestem facetem i lubię dziewczyny wysokie 170-175 cm. Może dlatego, że sam jestem wysoki (190) i lubię gdy dziewczyny mają długie nogi, wtedy nawet bez obcasów wyglądają rewelacyjne i niestety nie można powiedzieć tego samego o tych niższych. Dziwnych masz kolegów jak uważają tak jak Ty, niektórzy pewnie lubią niskie, ale na pewno nie większość facetów. Najprawdopodobniej nie jesteś facetem, tylko kobietą niskiego lub średniego wzrostu i chcesz się dowartościować. Nawet nie pytam czy zgadłem, bo pewnie tak, a Ty i tak zaprzeczysz.

Gość gość
Mowisz ze dziewczyny od 170 obrazaja te niskie a sam nazywasz te wysokie nieatrakcyjnymi zyrafami. Kto tu kogo obraza? Sama mam 170 i nigdy niskich nie obrazalam, a swoj wzrost uwazam za normalny i czuje sie atrakcyjna. A pochwal sie ile Ty masz wrostu skoro masz takie wymagania

Gość gość
Tak samo u facetów wzrost wysoki, a u kobiet NISKI. x głupi jesteś, wysoki facet i niska dziewczyna to złe dopasowanie.

Gość gość
obciachowe te karyple nisko skanalizowane, pokurcza na krótkich nóżkach i prawie zawsze nieprporcjonalnej sylwetce niczym upośledzony fizycznie osobnik ko9bieto podobny

Gość gość
Mowisz ze dziewczyny od 170 obrazaja te niskie a sam nazywasz te wysokie nieatrakcyjnymi zyrafami. Kto tu kogo obraza? Sama mam 170 i nigdy niskich nie obrazalam, a swoj wzrost uwazam za normalny i czuje sie atrakcyjna. A pochwal sie ile Ty masz wrostu skoro masz takie wymagania x To nie facet, tylko baba. Facet nigdy nie zacząłby wątku od słów że wysokie ubliżają niskim. To jakaś niska kaczucha z kompleksami pisała

Gość gość
"Ja jestem facetem i lubię dziewczyny wysokie 170-175 cm. Może dlatego, że sam jestem wysoki (190) i lubię gdy dziewczyny mają długie nogi, wtedy nawet bez obcasów wyglądają rewelacyjne i niestety nie można powiedzieć tego samego o tych niższych. Dziwnych masz kolegów jak uważają tak jak Ty, niektórzy pewnie lubią niskie, ale na pewno nie większość facetów. Najprawdopodobniej nie jesteś facetem, tylko kobietą niskiego lub średniego wzrostu i chcesz się dowartościować. Nawet nie pytam czy zgadłem, bo pewnie tak, a Ty i tak zaprzeczysz." To pewnie podszyw jednej z żyraf, ale jeżeli rzeczywiście jesteś facetem i ciągnie Cię do czegoś takiego to oznacza, że masz zadatki na geja.

Gość gość
obciachowe te karyple nisko skanalizowane, pokurcza na krótkich nóżkach i prawie zawsze nieprporcjonalnej sylwetce niczym upośledzony fizycznie osobnik ko9bieto podobny x Zgadzam się w 100 %. Dodam, że u niskich zawsze widać każdy dodatkowy kg, a u wysokich osób już nie. Mam 50 lat i widze to po swoich koleżankach, te niskie gdy przytyly z wiekiem bardzo niekorzystnie wyglądają, a te wysokie mimo kilku kg więcej wyglądają całkiem dobrze.Zawsze na wysokim ubrania ładnie leżą i lepiej się prezentują. Nie bez powodu modelki są wysokie.

Gość gość
"obciachowe te karyple nisko skanalizowane, pokurcza na krótkich nóżkach i prawie zawsze nieprporcjonalnej sylwetce niczym upośledzony fizycznie osobnik ko9bieto podobny" xXX Boziu ileż jadu, zawiści i kompleksów bije z takich wypowiedzi. Autor miał rację.

Gość zazazazazaz
Mam 175 i co mam niby wg Ciebie zrobić?

Gość gość
jak dla ciebie 170cm u kobiety to wada to sam musisz byc kurd**el - i mówi to niska kobieta

Gość gość
"Zgadzam się w 100 %. Dodam, że u niskich zawsze widać każdy dodatkowy kg, a u wysokich osób już nie. Mam 50 lat i widze to po swoich koleżankach, te niskie gdy przytyly z wiekiem bardzo niekorzystnie wyglądają, a te wysokie mimo kilku kg więcej wyglądają całkiem dobrze.Zawsze na wysokim ubrania ładnie leżą i lepiej się prezentują. Nie bez powodu modelki są wysokie." Modelki są wysokie, a kto kieruje światem mody? Pedały moja droga. Dlatego kreuje się wzorzec 10% tkanki tłuszczowej u kobiety( kompletnie nieatrakcyjny ewolucyjnie dla mężczyzn, jak i wysoki wzrost, również nieatrakcyjny ewolucyjnie. Pedały szukają w kobietach odbicia faceta i maskulinizują te modelki.

Gość gość
To pewnie podszyw jednej z żyraf, ale jeżeli rzeczywiście jesteś facetem i ciągnie Cię do czegoś takiego to oznacza, że masz zadatki na geja.- - - haha większej głupoty w życiu nie czytałam :) Facet ktory lubi niskie po prostu sam jest niskiego wzrostu, bo dla faceta 185-200 cm dziewczyna powyżej 170 wcale nie jest wielką babą, wręcz przeciwnie, ładnie razem wyglądają jako para. A taka dziewczyna 150 cm i facet 200 cm wyglądają komicznie.

Gość gość
"jak dla ciebie 170cm u kobiety to wada to sam musisz byc kurd**el - i mówi to niska kobieta " xXx Tak, jest to dla mnie wada, a wzrostu mam 187 cm.

Gość gość
Niski facet woli niskie? Moich dwóch najlepszych kumpli- jeden 188, a drugi 193 pytajcie oni zawsze woleli filigranowe kobiety.

Gość gość
taaaa....jasne. Gdyby tak było nie nazywałbyś kobiet 170cm wysokimi, to ŚREDNI wzrost

Gość gość
17:58 tez tak sądzę

Gość gość
Chyba rzeczywiacie temat zalozyla jakas niska zakompleksiona baba, bo nie wierze zeby facet taki durny temat zakladal, nie dosc ze nie uroslo to, to jeszcze rozumu ani kultury za grosz nie ma. Sama wyzywa wysokie dziewczyny a zali sie ze to ja wyzywaja, zenada

Gość gość
"Chyba rzeczywiacie temat zalozyla jakas niska zakompleksiona baba, bo nie wierze zeby facet taki durny temat zakladal, nie dosc ze nie uroslo to, to jeszcze rozumu ani kultury za grosz nie ma. Sama wyzywa wysokie dziewczyny a zali sie ze to ja wyzywaja, zenada" A wysokie tyki są tutaj oazą spokoju i dumnie przechodzą ponad tym, wcale nie dławiąc się jadem wydzielonym dzięki uderzeniu w oczywisty, uzasadniony kompleks. :D

Gość gość
taaaa....jasne. Gdyby tak było nie nazywałbyś kobiet 170cm wysokimi, to ŚREDNI wzrost - ciekawe według jakiej statystyki 170 to średni wzrost u kobiet, chyba u siatkarek. Zresztą czemu chcecie mieć średni? Przecież wysokie ponoć takie ładne.

Gość gość
pisała to baba jak nic. A my lepiej nie odpisujmy już, nich sama sobie pisze głupia kwoka

Gość gość
kobiety mają średnio między 165-175cm wzrostu, więc to jak najbardziej średni wzrost, zwłaszcza w młodym pokoleniu

Gość gość
poczytajcie ogólnie o człowieku większe szanse ewolucyjne, przetrwania mają osobniki wyższe, silniejsze niezależnie jakiej płeci. Wysokie osoby w dawnych czasach miały większe szanse przetrwania przy porodzie. wysoki wzrost jest oznaką braku chorób w dzieciństwie i dobrych genów oraz inteligencji która jest skorelowana z wzrostem wysocy ludzie wg testów IQ są inteligentniejsi średnio wiecej zarabiają Poczytajcie artykuły naukowe

Gość gość
"165-175cm wzrostu, więc to jak najbardziej średni wzrost, zwłaszcza w młodym pokoleniu " haha, ten myślnik do 175 to mnie roz*bał bardzo wygodne.

Gość gość
18 09 bo to prawa, więc nie wiem co Ciebie bawi

Gość gość
Ale po co się tym przejmować? Ja mogę być wg części karlica na kaczych nóżkach i to nie wpływa na moje postrzeganie własnej atrakcyjności czy na powodzenie u drugiej płci. Jak komus się moj wzrost nie będzie ze mną zadawał :D Więcej tolerancji, mniej jadu.

Gość gość
Poczytałem artykuły naukowe: "Badania wykazały, że kobiety o wzroście poniżej średniej osiągają większy sukces reprodukcyjny. Przewaga niższego wzrostu może polegać na tym, że jest postrzegana jako cecha młodości, a takie cechy u kobiet są dla mężczyzn bardziej atrakcyjne"

Gość gość
sukces reprodukcyjny = wiecej dzieci inteligentne nacje mają mniej dziec****atrz ile dzieci rodzi się w rodzinach cygańskich - ilość to nie jest sukces

Gość gość
niezaprzeczalnym faktem jest to, że to niczyja wina ile ma cm i nigdy nie dyskwalifikowalam nikogo z powodu braku cm jednak z biegiem lat i doświadczeniem oraz posiadaniem wielkiej liczby koleżanek zauwazyłam że najbardziej zawistne, złośliwe i zakompleksione sa te niskie jakby czuły że im czegoś brakuje, ale to wychod******ontaktach damsko damskich jestem wysoka i szczupła, "niestety" wiekszośc ludzi zwraca na mnie uwagę, nie jestem z tych wielkich, ale jestem zauważalna i dużo ludzi mnie adoruje, czego nie moge powiedzieć o tych niższych i domniemywam, że moje niższe koleżanki mają kompleks niższości nikogo nie obrażam,są to moje obserwacje i doświadczenia, czasami zastanawiam się czy opr ócz wzrostu natura tez im skróciła mózg..??

Gość gość
"Naukowcy uważają, że za takimi preferencjami kryją się przyczyny ewolucyjne. "Długie nogi są oznaką zdrowia" - powiedział Pawłowski dziennikarzowi "New Scientist". Istnieją badania wskazujące, że posiadacze krótszych nóg są bardziej narażeni na choroby krążenia oraz cukrzycę typu 2 związaną z otyłością. Mężczyźni o krótkich kończynach dolnych częściej mają też wysoki poziom trójglicerydów, co sprzyja arteriosklerozie i udarom." "Martin Tovee z Newcastle University podkreśla, że długie nogi są jednym z wielu subtelnych sygnałów sugerujących dobre zdrowie, zwłaszcza u kobiet. - Długość kończyn dolnych to dobry wskaźnik jakości odżywiania się kobiet w dzieciństwie, ponieważ nogi przestają rosnąć, gdy dziewczyna osiąga dojrzałość płciową. Jeśli zatem kobieta ma długie nogi, oznacza to, że dorastała w dobrych warunkach, co ma pozytywny wpływ na jej płodność - mówi Tovee. - U mężczyzn sprawa jest nieco bardziej skomplikowana, bo ich kończyny rosną także po osiągnięciu dojrzałości płciowej"