Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie jest gorsze ? :o wzrost..

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 l . 158 cm . 44 kg :P niektóre koleżanki mówią ze też chciałyby być takie malutkie , koledzy i moi chlopacy z którymi byłam też mówili ze to słodkie i nigdy nie mialam problemu z znalezieniem chłopaka . Ale Nieraz spotkałam Sie też z wyśmiewaniem i gadaniem zer jstem karlem itp.przez inne laski albo chłopaków których nie lubie. Czy niskie jest aż tak źle? Mi to nie przeszkadza...mojemu chłopakowi też nie (on ma 178) ..

Gość gość
lepiej bys sie wzięla za nauke a nie sex ci w glowie !! fuj co z ciebie za katoliczka ?!

Gość gość
Nie chcę mi się nawet o tym gadać. Ale ok, się wysilę. Niskie jest złe do siatkówki, koszykówki i modelingu, poza tym kompletnie mi ta kwestia zwisa.

Gość gość
Ale w sumie niech będzie: fuuu jak można być takim karłem i się światu pokazywać, karły do podziemi i ciężkich prac fizycznych!

Gość gość
nie jesteś gorsza tylko głupsza wg badań naukowych

Gość gość
Niskie nie jest gorsze, a w moich oczach wręcz z***biscie. Dla hejtow, mam tyle samo wzrostu co chłopak autorki.

Gość gość
i mają owłosione stopy

Gość gość
Ja tez mam taki wzrost jak ty mimo ze jestem troszkę starsza i bardzo sie cieszę ze nie jestem żyrafa !!! Moge spokojnie założyć szpilki na każda okazje i nie wyglądam jak drabina ;) poza tym Twoi rówieśnicy jeszcze nie są na tyle dojrzali za jakich sie maja skoro nazywają Cię karłem ... Uwierz mi lepiej byc niska i mieć pełno możliwości w garderobie np lepiej skrócić podwinAc spodnie jak doszywac materiał heheh ;)

Gość gość
Za to ty jesteś dojrzała wspominając o żyrafach i drabinach. Karzeł-hipokryta?

Gość gość
To moja własna opinia w życiu bym sie komuś w twarz nie zasmiala ze jest wysoki .... Ale skoro chcesz moge dzielić nas miara karłów i drabin ;) osobiście nigdy na to uwagi bie zwracałam czy ktoś jest wyższy ode mnie czy niższy oceniam po charakterze a nie po wzroście. I o to mi chodzi ze jej rówieśnicy jej nie znają a mówią na nią karzeł z wiekiem to sie zmieni

Gość gość
Dobrze że wybrałaś sobie niskiego chłopaka :) Tak właśnie powinno być, niscy z niskimi, wysocy z wysokimi, za niskiego chłopa masz plusa.

Gość gość
Widziałam jak się śmieją ludziom w twarz, że są wysocy. Sama nie zwracam specjalnie uwagi dopóki ktoś się mieści w ramach 150-190cm. Z wysokich dziewczyn często się śmieją w szkole, także nie ma tak że ci niscy mają jakiś gorszy los. Faceci często mówią, że taka wielka to nie kobieta itp.