Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koty zjadły mi piąte słuchawki koszt 280zł pięknie

Polecane posty

Gość gość

Mój kot ma fazę na jedzenie gumek do włosów i kabli cienkich. Już tyle kasy poszło. Staram się je chować, ale czasem wbiega do sypialni i nawet nie wiem, ze zanim zamknęłam drzwi to wbiegł. Oszaleć można:/

Gość myszko_Ty_moja
pok***sić już nie może , ponieważ jest po 'operacji' wycięcia to chociaż chce muzyki posłuchać , nagraj głos kocicy i będzie grzeczny

Gość gość
Jestem ciekawa co w takiej sytuacji powiedziałaby kobieta? Taka eko i wege i obrońca zwierząt jakby jej kot narobił takich strat. Mam już ich dosyć, ale chyba nie wyrzucę zwierząt. Nie sa świadome, ze robią zle.

gość No to się wypowiem, bo jestem eko, wege i obrońcą zwierząt. :) Posiadam dwa koty, w czerwcu planuję przygarnąć trzeciego. Wszystkie "cenniejsze" rzeczy staram się chować w miejscach, do których nie mają dostępu, chociaż z tym jest ciężko, bo potrafią otwierać drzwi i wszelkie szafki, ale np. torby czy pudełka już nie otworzą. Moje koty zazwyczaj są grzeczne, ale zdarzyło się, że zniszczyły mi jakieś ubranie czy sprzęt. Nigdy nie przyszło mi na myśl, żeby pobić, wyrzucić czy ukarać jeszcze w inny sposób moje kociaki. Stało się - trudno. Jak już wspomniałaś, zwierzę nie jest świadome, że robi źle. Wina leży po naszej stronie, bo nie schowaliśmy w bezpieczne miejsce danej rzeczy. Wiadomo, koty uwielbiają kabelki, sznureczki, itd. Chowajmy je, a nie wyżywajmy się na zwierzętach. Tak się składa, że kilka tygodni temu, jeden z kotów rozłożył na czynniki pierwsze moje ulubione słuchawki.

Gość gość
Moja kocia banda też uwielbia bawić sie słuchawkami. Trzeba je dobrze chować i jest ok :)