Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22 tc brak ruchów dziecka

Polecane posty

Gość gość

Nie czuje ruchów w ogóle . Mam nadwagę trochę czy to może jakiś wpływ jest na odczuwanie ruchów . Za tydzień idę do gin .

Gość gość
Tak, nadwaga ma wpływ. Ja miałam łożysko na przedniej ścianie i wielowodzie i też dość późno zaczęłam ruchy odczuwać. Jeżeli na usg jest wszystko ok, to się nie martw, na pewno niedługo poczujesz ruchy :)

Gość gość
Niczym się nie przejmuj. Każda kobieta odczuje ruchy w swoim czasie, bo rozumiem, że pierwszych ruchów jeszcze nie czułaś? W każdym razie Twoje dzieciątko jest jeszcze malutkie i nie każdy ruch jest dla Ciebie wyczuwalny. A może ma po prostu spokojniejszy temperament? Mój synek tak miał i wiele razy mi strachu narobił. Nie martw się :-)

Gość gość707
ja zaczelam 19 , jestem ze tak powiem zwyklych rozmiarow ;) i cos tam niby czuje ale do konca nie jestem pewna czy to moja dzidzia , troche sie niepokoje ale wiem ze jeszcze jest czas. czytalam ze to moze potrwac nawet do 24 tyg takze bez obaw!;) jezeli USG wychodzi okej to nie ma sie co martwic ;)

Gość gość
jeśli jesteś pierworodka to masz czas do 24 tyg aby wyczuć ruchy, na początku nie będziesz wiedziała czy to aby na pewno "to" :D wiem bo ja tez jestem pierworodka i zaczelam czuc ruchy w 20 tyg, ale nie mam nadwagi wiec może dlatego, potem z tyg na tydz będziesz je czuc jeszcze lepiej

Gość gość
spokojnie ja om miałam 22.05 a pierwsze ruchy 3.10 poczułam :) i czułam ****ardzo słabo nie tyle nadwaga ale zależy od ułożenia mój ciągle był tyłkiem do świata obrócony dlatego słabo odczuwałam ruchy :) nadwaga też swoje robi :)