Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rude bachory

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś mi wytłumaczy, dlaczego na większości( szczerze powiedziawszy ja innych nie widziałam) zdjęć na kafeterii są rude albo przynajmniej rudawe dzieci? I to takie brzydkie że oczy bolą To już nie ma na świecie ładnych małych brunetów czy blondynów, że narażacie ludzi na oglądanie czegoś takiego? Jeść mi się odechciewa jak niechcący spojrzę na taką fotę

Gość gość
Pewnie ktoś ma rudego dzieciaka i to jest powodem promowania brzydalstwa Mi też te sraczkowate głowy nie pasują

Gość gość
Oby wszystkie TWOJE bachory były łyse i zezowate krowo!

Gość gość
No co ty rudzi mówią, że są blondynami :D

Gość gość
to takie będziesz mieć, pamiętaj.

Gość gość
Rudzi mogą być o wiele ładniejsi od tych brunetów czy blondynów ;)

Gość gość
No właśnie, dlatego blondynki i brunetki są takie zazdrosne. Wszędzie się zdarzają pasztety i wszędzie śliczne dziewczyny.

Gość gość
Boze prosze spraw aby ten ktos kto napisal ten komentarz i osoby zle wypowiadajace siie o rudych dzieciach czy doroslych mialy rude dzieci. bedzie to dla nich nauczka, ze kazdfego trzeba traktowac z szacunkiem. wlasnie wtedy ten szacunek do rudych osob zdobeda. przez takie cos nie jedna osoba byla gnebiona. Boze uslysz moje prosby i zaien je w rzeczywistosc.

Gość gość
Pudło, ja i mój facet jesteśmy brunetami W naszych rodzinach nigdy rudy się nie zdarzył Poza tym rudy jest recesywny w stosunku do ciemnego, więc marne szanse mam na rude potomstwo A nawet jakby to farbowanko I mówcie co chcecie ale rude dzieci są brzydkie a to, ze na kafe wszystkie foty to z takimi brzydalami, to jakieś podejrzane- jak pisałam, ktoś ma tu rudy pomiot i go promuje Rzygać się chce

Gość gość
Rude przynajmniej nie są pospolite

Gość gość
Powiem Wam prosto z serca. Moja mama lat 60 miała kiedyś koleżankę, która ciągle wyśmiewała się z rudych, bo dwojka taka mieszkała koło niej. A że wyglądają jak osrane i takie tam inwektywy. Ona była brunetką, jej mąż ciemnym szatynem, prawie brunet, 1 dziecko urodziło im się z ciemnymi włoskami - szatynek, drugie podobne, trzecia Monika - RUDA i to jasno -ruda! Śmiechu mieli tam co niemiara z tej babki. Także w myśl powiedzenia: "Nie śmiej się dziadku..." A co do mnie, ja jestem brunetką, mąż bardzo ciemny rudy, synek urodził nam się prawie mulatem :)

Gość gość
dzieci ogólnie są brzydkie, nieważne jaki mają kolor włosów - są paskudne. 1 na 10 może ma znośną twarz. Więc dajcie spokój. A za rude włosy dałabym się pokroić.

Gość gość
A co do mnie, ja jestem brunetką, mąż bardzo ciemny rudy, synek urodził nam się prawie mulatem usmiech.gif x jak mulatem to chyba nie twojego męża to dziecko

Gość gość
Ale się uśmiałam z tematu I z ciekawości zerknęłam na zdjęcia na tym forum i rzeczywiście większość to rudzielce A że dzieci jak ktoś już zauważył przeważnie piękne nie są, no chyba że dla rodziców, to rudy kolor im urody nie dodaje Przed laty widziałam rudą dziewczynę i muszę przyznać że była to jedna z piękniejszych osób jakie spotkałam No ale to wyjątek bo rudzi to jednak mało urodziwe stworzenia

Gość gość
Jebu/tny temat hehe Autorko dodali kolejne zdjęcie rudego bachora Tylko patrzeć i pawie puszczać A w sumie to i prawda że wszędzie te rdzawe brzydalstwa

Gość gość
rudej fałszywej efki

Gość gość
fałszywa ewa urodziła?

Gość gość
Rude może być piękne.

Gość gość
hehehehe rudego potwora

Gość gość
hmm ruda dziewczynka, może być później bardzo piękną dziewczyną, przebijającą blondyny czy brunetki, problem jest jak jest rudy chłopiec ! może być tendencyjnie fest rudy, piegowaty itd lub średnio, ale nie widziałam jeszcze jak żyję przystojnego rudego faceta...

Gość gość
różowo-bordowo-ciemnofioletowe, nie takie rude, jak na zdjęciach

Gość gość
Rudy bachor to najczesciej tłusty przemądrzalec i chwalipięta.

Gość gość
Córka mojej znajomej jest prześliczną,zielonooką dziewczynką o z burzą ognistorudych włosów. Żadna farba nie nadaje mi tak pięknego odcienia rudości.

Gość OnlyDreams
Rude dzieci to piekne dzieci - inne, wyjatkowe Dorosli o rudych wlosach tez maja nietuzinkowa urode. Uwielbiam rudzielcow i te ich piegi. Sama chcialabym byc ruda

Gość gość
Najgorsze sa rude, tluste jedynaki. Chwalipiety do kwadratu, ktorych nikt nie lubi. Zra tylko slodycze i pija litry coli. Fujjjjj....A fałsz to im sie wylewa razem z sadłem.

Gość gość
a co ruda jestes???hahaha...to nie ploty a samo zycie.

Gość gość
Kocham się w jednym rudzielcu na zabój. :-)