Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku!!!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w dużym mieście w Polsce,pracuje na przedmieściach w korporacji!!! Pracuje tam od kilku lat z dziewczyną, uroda cudo!!! Smaliłem cholewki do niej przez 2 lata,ale zawsze dawała mi kosza!! Zawsze podawała jakiś powód, to ze nie ten lewel,ze nie jestem w jej typie,ze za niski (wyższy jestem od niej), to że nie mam nic interesującego w sobie,to ze ona się nudzi w moim towarzystwie, itd Jak dowiedziałem się ze się z kimś spotyka,to spasowałem(kobieta w związku dla mnie nie istnieje!!!) Oczywiście przestałem jej zawracać gitarę, nawet bez dzień dobry,bez kontaktu jak się mijaliśmy w pracy,oczywiście w****iony na maksa,pełen zazdrości!!! Kilka tygodni temu zacząłem się spotykać z dziewczyną którą poznałem na imprezie u brata,powoli cos miedzy nami zaczyna iskrzyc!!! Tydzień temu nasz znajomy z pracy zobaczył nas razem w galerii i się zaczęło!!! Dzisiaj jak jadłem obiad w firmie w kawiarni ,ta dziewczyna przysiadła się i zaczeła tak prosto z mostu pytać o te dziewczynę??? Jak ma na imię, czy jest piękna,żebym pokazał jej zdjęcie?, W*******a mnie tymi pytaniami, i w stając ze stołu powiedziałem jej ze dziewczyna z którą się spotykamy jest od niej piękniejsza!!! Wiem ze puściła buraka i poszła, po kilku minutach przyszedł do mnie kolega z pracy i mówi mi że widział x jak płakała !!! Po 17 jak szlem na taxi, ona mnie dogania i mówi ze,chce pogadać??poslismy do pubu,zamówilsmy kawę i zaczeła mi mówić !!! Ze zawsze mnie kochała, ale nigdy nie widziała się jako moja dziewczyna, ze dopiero teraz jak z nią nie ma kontaktu, to zdała sobie sprawę jak bardzo ją pociągami!!! Ze stałem się męski, ze chce bym dał jej szanse, itd Po spotkaniu pocałowała mnie w policzek i powiedziała ze dziewczyna z którą się spotykam to szczęściarz!!! Po tym pojechałem do brata pomóc mu w remoncie łazienki, teraz nocuje u niego???? Co o tym myślicie

Gość gość
serce ściska, jak dokończę czytać to odpowiem :)

Gość gośćvaruionnaa
Nie wierze w ten nagly przyplyw uczuc. Czy nie jest tak ze ostatnio awansowales lib nie wiem kupes sobie nowy samochod ? Mozesz nie wierzyc ale niektore kobiety to straszne materialistki i beznozgi wiem bo sama jestem kobieta i czasem mam watpliwa przyjnosc sluchac wywodow takich pustakow i zdziwilbus sie naprawde jakie czaaem sa kobiety

Gość gość
Ale masz problemy... Szczególnie jeden. Piszesz o urodzie tych kobiet... Tylko... To trochę smutne...

Gość gość
To jest prowo. Ty jesteś prosty i patrzysz tylko na urodę, ok, u facetów to normalne. Nie wierzę, że tamta dziewczyna zapytała cię czy twoja dziewczyna jest piękna i żebyś pokazał zdjęcie. Albo to jakies zbiorowisko prostaków.

Wcześniej dała kosza, to zostaw to tak jak jest. Wybiera się kobiety nie tylko z uwagi na ich urodę ale charakter, zasady jakie wyznaje.. Uroda przemija, a zostają zgliszcza jeśli np. nie ma o czym porozmawiać i wieje nudą jeśli ma charakter inny od Twojego.

Gość gość
Uroda ma znaczenie, ale jak się nie dopasuje charakteru to jest tak jak w temacie autora.

Gość gość
Kiedyś jak do niej podbijałem, to podczas rozmowy powiedziałem jej ze jest Przepiękną kobietą,bo jest piękna Lecz ta dziewczyna z którą się spotykamy jest piękniejsza bo chodzi też o charakter, jest zwariowana a to u kobiet uwielbiam Tamta jest wulgarną i agresywna,a ja nie potrafię być przy takiej kobiecie elokwetny!!!

Gość gość
Do agresywnych i wulgarnych podbijasz? ;)

Gość gość
Zafascynowała mnie jak mnie kokietowała, chociaż miała mnie w d***e Wiecie jak łatwo jest omotać mężczyznę, wiecie dobrze!!! Bawiła się mną, a ja jak ten pies Żal!!!

Gość gość
jakiś prosty jesteś nie jest tak łatwo omotać mężczyznę

Gość gość
Ja jestem prosty,albo niedoświadczony, nie wiem co gorsze???

Gość gość
Albo tępy

Gość gość
Pojutrze wracam do pracy, i powiem jej żeby się pałowała!!! Zbyt wiele mam do stracenia, i nie chce znowu mieć przez nią złamanego serca!!! Dwa razy do tej samej rzeki podobno się nie wchodzi!!!, prawda???

Gość gość
Czemu niby tępy???

Gość gość
Mniej rozumiesz To nic złego, każdy jest inny

Gość gość
Co za ironia, Jak byłem sam to niczym przezroczysty dla kobiet Jak ktoś się pojawił, to już istnieje dla kobiet Jesteście p******e i to w chuj p******e!!! A może to zazdrość???? Kobieca ZAZDROŚĆ!!!!

Gość gość
Nie, ona się tobą bawi i chce ci rozpierdolić związek

Gość gość
I tego się obawiam, nawet brat doradził mi bym to jak najszybciej zakończył,i ją spławił bo z tego nic dobrego nie wyniknie!!!

Gość gość
Dopiero teraz rozumiesz?,że kobiety to szmaty materialistki!!! Niczym suka ogrodnika, sama nie dam i nie pozwole innej!!!

Gość gość
Laska jest typowa sucz i chuj jej po plecach Mam na nią wyj****e,w trzy d**y Wagon szkła w jej o***t!!!!

Przed "który/która/które" oraz "że" stawiamy przecinek, ponieważ otwierają zdanie podrzędne. W przypadku wyrażeń typu: mimo że, tylko że, zwłaszcza że, chyba że, również stawiamy przecinek, tyle że przed całym wyrażeniem. Rzeczownik "szczęściarz" ma również formę w rodzaju żeńskim, brzmi ona: "szczęściara". Odstępy daje się po znakach interpunkcyjnych, a nie przed nimi. Nie stawia się pytajników na końcu zdań oznajmujących. Duża ilość wykrzykników bądź pytajników jest niepotrzebna, sprawia jedynie, że czytelnik czuje się tak, jakby autor wątku wrzeszczał mu do ucha swoje żale.

Gość gość
Przecież ten topic to typowy prowo!!!!