Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlilianna88

kolega z pracy pozwala sobie na zbyt wiele?

Polecane posty

Gość gośćlilianna88

hej ;) Mam problem, nie wiem czy przesadzam czy nie, ale wydaje mi się, że kolega z pracy przesadza w hmm... okazywaniu mi sympatii ;) Ogólnie to bardzo miły facet, ale pracujemy razem w jednym pomieszczeniu sami cały dzień i on jakby przegina - wiesza mi się na szyi, obejmuje, wręcz obmacuje, ciągle komplementuje i jakieś dwuznaczne sytuacje. On tak chyba jest blisko z każdym z kim pracuje - nie wiem, taki ma otwarty sposób bycia, ja taka nie jestem i denerwuje mnie to, męczy na dłuższą metę, nie czuję się najlepiej, a powiedzieć mu tego na poważnie nie mogę, bo ogólnie lubię go i nie chcę wprowadzać niemiłej atmosfery, a wszelkie uwagi powiedziane w miły sposób nie działają ;/ Czy ja przesadzam czy na prawdę z nim jest coś nie tak? On na serio jest taki wylewny i otwarty w stosunku do każdego, taki sposób bycia. choć ja mam najgorzej, bo jestem dziewczyną, lubi pozaczepiać, sam długo nie usiedzi, a ja mam dość. Nie lubię dwuznacznych żarcików i w ogóle czuję się jak jakaś maskotka ;/ no ok. można to wytrzymać raz , ale nie cały dzień. Jak go przystopować? Chcę, żeby atmosfera w pracy była miła, ale bez tak dużego spoufalania się

Gość gość
nie udawaj takiej cnotki, przecież wszyscy na kafe wiedzą że mu się oddasz

Gość gość
wie ktos moze gdzie w warszawie znajde parking dla Jaguara na 3 tygodnie za 49 zlotych?

Gość gość
dla Bizona to na Starym Świecie