Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34534ertfd

upławy w 14 tygodniu

Polecane posty

Gość 34534ertfd

Powiedzcie mi proszę czy to jest normalne? Mam od kilku dni upławy, rzadkie jak woda. Ale nic mnie w środku nie swedzi, nigdy nie miałam żadnych przypadłości kobiecych i kompletnie sie nie znam czy to normalny objaw czy nie :( Do ginekologa moge dopiero na początku października bo moj ma urlop :( Martwie się :(

Gość gość
ja od samego poczatku mam uplawy takie ze bez wkladki ani rusz bo szkoda majtek, nie martw sie ! :)

Gość 34534ertfd
hm, ale powiedz mi - to dość krępujące - czy te upławy mają jakiś specyficzny zapach? bo u mnie taki czuje zapach którego nie potrafię zidentyfikować :-/ wczesniej mialam taki mleczne upławy ale pani dr mówiła, że to wszystko w normie. A teraz nooooo moglabym sie myć 8 razy dziennie i tak nie pomaga :/

Gość 34534ertfd
zapomnialam dodac też ze od kilku dni tak czuje takie ciągnięcie do dołu jak przy okresie ale bez bólu brzucha.

Gość gość
odkad zaszlam w ciaze zmienil sie ich zapach i konsystencja no i ilosc . a uplawy nie maja nic do tego uczcuia to pewnie wszystko co sie zmienia w macicy tez ok 16 tyg czulam nawet bol pachwiny i wszystko okej;) bez obaw.

Gość 34534ertfd
no to mnie trochę uspokoiłaś :) może troche świruję bo jeszcze nie czuję ruchów dziecka - choć moje koleżanki twierdzą ze czuły już w 12 tygodniu :/ - i ciągle wydaje mi się ze coś jest nie tak :) Jak zaczne czuć kopniaki to wtedy bede tez spokojniejsza :)

Gość gość
no ja tez panikowalam to uspakajala mnie znajoma ktora jest dluzej o 8 tyg;) ja zaczelam 19 tydzien i powoli czuje maluszka , ale dopoki nie poczujesz to bedziesz wariowac tak jak ja ;D

Gość gość
ja takie upławy miałam przez całą ciążę, z czasem było ich coraz więcej,pod koniec musiałam już nosić wkładki non-stop. Te upławy były mleczne, wodniste i bezwonne.Lekarz stwierdził że dla ciaży są fizjologicznie prawidłowe i nie leczy się ich/mają funkcję ochronną czy coś takiego/ ale można profilaktycznie stosować probiotyki/ja zakładałam lactovaginal/. Miałam tylko dzwonić jakby mnie niepokoił zapach albo upławy stały się kolorowe/żółte, zielone itp./

Gość Gaxig
Ja jestem obecnie w 8tc i tez mam od poczatku duzo wieksze uplawy, ale 2 razy to mialam jakby ktos mi wode wylal na majtki, wczoraj znowu tak polecialo i do tego pojawila sie delikatna krew, poxniej byl lekki rozowy sluzowy, zaczelam sie martwic, teraz jest ok, chodze co chwile do wc sprawdzac . Czy mialyscie cos takiego

Gość gość
ja z krwią nie miałam, lepiej idz do lekarza bo krew to zly znak :(