Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

mam 23 lata od 4 miesiecy spotykam sie z facetem który jest we mnie zakochany ale ja go nie kocham, nie chciałam z nim być na całe życie chciałam się jeszcze bawić :(

Gość gość
no to będziesz się bawić w dom

Gość gość
Tez bardzo bym chciała być w ciąży ale staram się od 4 miesięcy i narazie nie ma rezultatu

Gość gość
to powiedz mu to

Gość gość
chcesz mieć dziecko z facetem ,którego nie kochasz?Oszukujesz siebie i jego przede wszystkim...

Gość gość
to masz w koncu te dziecko czy nie?

Gość gość
chciałam jeszcze chodzić na randki, spotykac wielu mezczyzn i dopiero potem wejść w stały związek być może z nim. Wtedy bym wiedziała że się wyszalałam i nikogo innego nie chce nie chce mu o tym mówić, on tak o mnie dba, wszystko dla mnie robi :(

Gość gość
a jestes pewna ze go nie pokochasz??

Gość gość
czuje cos do niego ale nie jest to chyba miłość, on wiem że mnie kocha, widać to a z mojej strony nie ma tego co jest z jego

Gość gość
nie jestem, może pokocham :) dlatego nic mu nie mówie moze nam wyjdzie ale na dzien dzisiejszy to jego uczucie jest silniejsze :(

Gość gość
glupota.. zajsvc w ciaze kogo nie kochasz... to byc z nim a potem jak kogos pokochasz to go zostawisz

Gość gość
Jeśli nie chcesz mieć tego dziecka i nie chcesz sobie marnować zycia to usun i będzie po problemie.

Gość gość
a on sie tak cieszy z tego dziecka :(

Gość gość
mówiłam mu żeby nikomu jeszcze nie mówił tylko naszym rodzicom i jego siostrze a dzisiaj sie dowiedziałam że powiedział o tym już swoim kolegom :o

Gość gość
No on się cieszy a Ty?

Gość gość
a ja chyba nie, boje sie tego wszystkiego, że za jakiś czas bedę żałować że jeszcze sie nie wyszalałam ale nic już nie zrobię. Ciesze się że on mnie kocha i chce tego dziecka. Wczoraj chciał już ubranka kupować :o :(

Gość gość
kupil ubranka i powiedzial ze chce miec ze mna dziecko i ze jak nie bede chciala to odejdzie ode mnie.. :( Mam mu sie oddac i pozwolic na dziecko?:

Głupia ciesz się że masz takiego fajnego faceta, który Cię wspiera, cieszy się z dziecka i który będzie o Was dbał. Mogłabyś sie martwic gdyby by było wręcz odwrotnie... z czasem zmędrzejesz i docenisz to co masz, a miłośc przyjdzie z czasem , idz za głosem rozsądku a nie miłosci. Związki zbudowane z rozsądku sa czasami bardziej trwałe niż te z miłości ktora raz dwa się wypali

Gość gość
To Ty musisz wiedzieć czego chcesz bo później kolorowo nie jest.Nikt za Ciebie tego dziecka nie wychowa a z facetami to jest tak ze się ciesza ale później jak już dziecko się pojawia to zazwyczaj wszystkie obowiązki spadają na kobiete.W każdym razie zycze Ci powodzenia mam nadzieje ze wszystko ulozy się po twojej myśli.

Gość gość
jak nie byłaś go pewna to trzebabyło info o ciąży zostawić dla siebie i zdecydować co dalej... teraz ewentualnie w gre wchodzi tylko teatrzyk z poronieniem.

Gość gość
Ja tutaj czegos nie rozumiem najpierw piszesz ze jesteś w ciąży a teraz się pytasz czy masz mu się oddac?Ty normalna jesteś?

Gość gość
nie mogłabym usunąć albo teraz kłamać, że poroniłam on jest za dobry żeby go oszukiwać

Gość gość
ktoś się podszył on naprawde sie cieszy z tego dziecka i chciał kupować ubranka a podszyw ma z tego ubaw

Gość gość
No to urodzisz i będziesz się bawic w dom jak tu ktoś wyżej napisał.Pamietaj tylko ze dziecko to nie zabawka i nie możesz odlozyc na poleczke jak się znudzi albo wylaczyc bateryjek jak za dużo placze.masz 23 lata wiec radzila bym Ci trochę spoważnieć i trzeba było wcześniej myslec o antykoncepcji teraz już się mleko rozlalo wiec nie pozostaje ci nic innego jak wziąć się w garść skoro chcesz urodzić.

Gość gość
chyba nie jestem normalna