Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśli samobójcze

Polecane posty

Gość gość

Witam,otóż mam myśli samobójcze i kilkanaście prób samobójczych o których nikt nie wie (z wyjątkiem mamy). Jestem niepełnoletnia więc poszłam z mamą do psychiatry. Niepowiedziałam mu wszystkiego bo nie wzbudzał mojego zaufania,powiedziam tylko o 2 próbach samobójczych,nieprzejął się wogóle tylko dał receptę wziął stówę i do widzenia. Wizyta trwała pół godziny,nastawił sobie alarm na telefonie więc widziałam. Pochodzę z rodziny patologicznej ojciec alkoholik-krzyczał bił i molestował ale umarł. Moja siostra wszystko podświadomie zwaliła na babcię że to ona robiła a nie ojciec. Zaraz nie będziemy miały gdzie mieszkać,matka cierpi a mi jest smutno i się zabije. Ale nie chce. Nie wiem co robić zgłosić się na pogotowie czy co? :\ Już nie mam do tego siły..

Gość gość
poszukaj sobie terapii DDA ty psychologa potrzebujesz w trybie pilnym

Gość gość
Skarbie, to nic złego. Proszę, już niczego się nie bój. W twoim wieku to normalne. Już niczego się nie bój. Wszystko będzie dobrze.

Gość gość
Już niczego się nie bój, Wszystko się ułoźy. Już niczego się nie bój.

Gość gość
Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Gość gość
Jak chcesz to sluze radą jak przygotować pętlę wisielczą

Gość gość
przeszlasz pieklo-fakt, ale jak sie wyprowadzicie z tego miejsca co ci bedzie przpominalo zle chwile to ci przejdzie, z czasem o tym nie bedziesz myslala ale przez cale zycie bedziesz pamietala...

Gość gość
Moja córka(16 lat) też miala myśli samobójcze,po kilku wizytach w szpitalu psychiatrycznym(żaden psycholog nic tam nie pomógł)wylądowała w Młodziezowym Osrodku Wychowawczym.Tam dopiero doszła psychicznie do siebie....obecnie też tam jest...no i jest o niebo lepiej...

Gość gość
Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź :). Ale nie chcę martwić mamy żeby znowu się przejmowała,a sama nie mogę iść do psychoterapeuty :(. Najlepszym wyjściem wydaje mi się albo się zabić albo iść do szpitala ale nie wiem czy mnie przyjmą czy tak można itd :/

Gość gość
Skarbie, uspokój się. Już nie płacz i nie bój się. Uspokój się. Węzeł na pętli ma być nie z tyłu głowy, tylko z przodu - pod szczęką. Nie bój się Kochanie. Jesteś piękna.

Gość gość
bedzie dobrze, juz jestes po przejsiach jest ok

Gość gość
godz 14.49 wy dupiaj :))

Gość gość
Ile masz lat?bo jak jesteś niepełnoletnia,to musi mama cie zawieżc do szpitala na oddział psychiatryczny,a jak nie to pogadaj z psychologiem szkolnym.Musi się tobą zająć(obowiązuje tajemnica zawodowa,więc nie musisz sie martwić ze cała szkoła się dowie)

Gość gość
Skarbie, nie decyduj się na szpitalach psychiatryczny, bo tam zamknął cię na co najmniej 3 miesiące i na końcu stwierdzą że jesteś niepoczytalna :) Załóż pętlę z węzłem pod szczęką - to bardzo humanitarne. Odejdziesz bez bólu :)

Gość gość
Moge ci pomoc strzelić samobója. Znam sie na tym.

Gość gość
Głupoty gadasz. Popełnienie samobójstwa wcale nie skazuje na piekło. Liberalni księża, którzy głosowali na PO, rozgrzeszają z samobójstwa.

Gość gość
Jeszcze raz za wszystko dziękuje :*. Postanowiłam iść do pedagoga szkolnego,niech się dzieje co chce :). Chodzę do gimnazjum mam 15 lat i wierzę w Boga,ale miałam okres przerwy,miałam wyrzuty do Niego że mi nie pomagał ale znów powróciłam do wiary :). Aktualnie jestem chora,lecz gdy tylko wyzdrowieję i pójdę do szkoły opowiem moją sytuację w szkole pani pedagog,mam nadzieję że nic nikomu nie powie :*