Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłem, że nie będę już walił konia, ale to jest NIEMOŻLIWE

Polecane posty

Gość gość

po prostu po jakimś czasie człowiek nie jest już w stanie normalnie funkcjonować, rozsadza mu jajca, czuje wręcz fizyczny i psychiczny ból. I jak tu żyć?

Gość gość
już ekolodzy wszczęli protesty pod mym domem , że się znęcam nad zwierzęciem

Gość teżniewalący
też nie wale ciężko jest nawet bardzo dzisiaj w nocy spuściłem sie w gacie chyba z nadmiaru i ciśnienia miałem erotyczny sen przy tym jak jakiś nastolatek :/

Gość gość
szczera spowiedz i komuniia pomaga sprawdzone

Gość gość
Ja nie walę, bo chcę mieć więcej teścia na siłkę, ale jajca i prostata dopominają się, bym jak najszybciej pozbył się nadmiaru nasienia. Walę tylko jeden dzień w tygodniu kilka razy to za jednym razem leci tyle spermy, że całe łóżko poplamione, normalnie hektolitry, a dziewczynę mam cudowną i za nic jej nie zdradzę, tylko widujemy się rzadko przez odległość, ale wolę ją niż 1000 innych, po 1 ją kocham, a po drugie jej ciało jest boskie, żadna takiego nie ma.

Gość gość
wszystko siedzi w głowie zmieniaj myśli na inne wówczas nie bedzie cie rozsadzac najlepiej wówczas wziąć sie za czytanie np. Biblii i jest spokój szatan nie kusi

Gość teżniewalący
też walę max raz na tydzień ale tylko jeden raz dzisiaj 5 dzień przerwy i już takie coś masakra jakaś

Gość teżniewalący
jak mam zmienić myśli skoro to sie dzieje jak śpie ? :(

Gość gość
Haha, teżniewalący, to ja mam identycznie i też dzisiaj już piąty dzień, ale rozsadza mnie od środka...No, ale nie dam się. To jest słuszny wybór. Te wszystkie badania, że niby masturbacja jest zdrowa itd są po to, by obniżyć przyrost naturalny, a w rzeczywistości, jak ktoś codziennie wali to chodzi zmulony i przygnębiony, bo obniża sobie poziom dopaminy. Raz na tydzień trzeba, bo taki jest organizm a jajca i prostata się tego domagają.

Gość teżniewalący
ostatnio wytrzymałem dwa tygodnie...kiedyś mi sie udało 2 miesiące to był rekord ja mam gorzej bo nie mam dziewczyny, ale cholera w moim wieku budzić sie z mokrymi gaciami ? jaka siara dobrze, że sam śpie :P

Gość gość
No ja kiedyś wytrzymałem pół roku, ale to jeszcze dorastałem teraz poziom męskich hormonów mam tak wielki, że za cholerę nie dałbym rady, ale nie warto wierzyć temu co piszą w internecie, żeby walić ciągle, bo nikt dla nas wcale dobrze nie chce, a jak ktoś wali ciągle to ma objawy jak przy depresji endogennej i nawet o tym nie wie. Masturbacje się propaguje, żeby młodzi nie zapładniali dziewic i nie było przyrostu, a państwo nie musiało płacić socjalek. Jak nie walisz to znajdziesz dziewczynę w końcu, bo masz więcej energii i chęci do życia. Ja uważam, że wszystko dobre, ale z umiarem.

Gość gość
ja p*****le, kutafony ale wy jestescie ohydni :D nizej, duzo nizej niz robale. szkoda ze was zdeptac nie mozna . jak mi was szkoda- bycia takim gownem zywym.

Gość teżniewalący
pff sam jesteś gównem i tak każdy to robi tylko mało kto o tym mówi.

Gość gość
Jasne, ohydni. Jeśli to napisała kobieta to rozumiem, ale facet powinien wiedzieć, że nie ma facetów, którzy sobie nie walą, chyba że jakiś fanatyk gier komputerowych z libido obniżonym o 60% przez brak jakiejkolwiek aktywności.

Gość teżniewalący
najgorzej jest po długiej przerwie jak sie na ulicy widzi jakaś laseczkę i odrazu pała staje :P

Gość gość
masturbacja jest dobra dla ciała i ducha! nie wiem, po co się tak powstrzymywać, raz dziennie każda kobieta i każdy facet powinni to robić