Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też wmawiają że nic nie potraficie? że nie macie pojęcia o niczym?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze słyszę to samo. Robią ze mnie sierotę.. Chociaż tak nie jest! Od zawsze tylko słyszę coś w stylu "niewiele w życiu wiedziałaś" , albo "A ty masz pojęcie o tym? Straciłaś pojęcie już dawno". Albo coś w stylu " Ona? PRzecież ona nie potrafi". Albo "nie poradzisz sobie!" To że czegoś nie chce zrobić to nie znaczy, że nie potrafię.. np. nie odgrzałam sobie obiadu i gadanie mi coś takiego "Nawet nie potrafisz tego zrobić" (nie ejstem głodna..) I po co tak gadają?

Gość gość
ich zapytaj

Gość gość
Dzięki serdeczne

Gość gość
prosze uprzejmie :) czasami takie pytania sklaniaja do refleksji

Gość gość
zakladasz ze masz do czynienia z nieuleczalnym debilizmem karmiacym sie poczuciem bycia lepszym?

Gość gość
Chcesz się rozwijać? Interesuje Cię administracja, bhp, rachunkowość informatyka a może kosmetyka? Możesz zapisać się również do liceum. Wybór drogi zawodowej nie należy do rzeczy łatwych. Należy uwzględnić nie tylko predyspozycje, ale i wymagania rynku pracy. Dlatego tak ważne jest nieustanne zdobywanie nowych umiejętności. Taką możliwość daje Centrum Nauki i Biznesu „Żak”. Edukacja tu trwa rok lub dwa lata, w zależności od wybranego kierunku. Darmowe szkoły policealne posiadają uprawnienia szkół publicznych, a słuchacze po zakończonej nauce mają możliwość podejścia do państwowego egzaminu, potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie. Sekretariat Szkoły: ul. Zwycięstwa 28/5, Koszalin Zapisz się on-line zak.edu.pl/formularz

Gość gość
masz do czynienia z toksycznymi osobami, które dowartościowują się gnojąc innych uważaj bo to bardzo źle działa na samoocenę i może sprawić że w krótce uwierzysz w ich słowa