Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

była dziewczyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Kurczę potrzebuje małej porady, dostałam propozycje na sylwestra i wszystko mi się podoba wynajęty domek, znajomi(chłopaka, ale bardzo się lubimy) tylko tam ma być była dziewczyna mojego chłopaka. Nie wiem czy w jej towarzystwie będę się dobrze czuła. Muszę się szybko zdecydować bo trzeba rezerwować. Potraficie się postawić w takiej sytuacji? Chce bardzo ale obawiam się tego 5 dniowego pobytu w jednym domku z jego byłą :( Co o tym myślicie?

Gość gość
weź wyluzuj jest z Tobą a nie z nią tak? wkurzają mnie takie laski. mój ex ma nową i już to widzę jak ona pewnie też tak lamentuje a ja np. lubię bardzo naszych wspólnych znajomych ze wzajemnością. I nic do exa nie mam i nie chciałabym z nim być za nic w świecie! z resztą mam nowego ;) to jest ex! co innego gdyby chciała do niego wrócić....

Gość gość
Rok temu byliśmy na podobnym ognisku, wtedy nie wiedziałam że to jego była, cały czas próbowała robić do niego maślane oczka. Wtedy się zorientowałam że coś jest nie tak. Dowiedziałam się wtedy że to jego była. Dlatego teraz mam taki dylemat choć minął już rok od tego zdarzenia

Gość gość
Z dala od takich szmat. Sucze ogrodnika. Radzę ci, nie wywołuj wilka z lasu.