Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagowac Gdy ktos wysmiewa WASZ WYGLAD ,mowi ze jestescie brzydcy ?

Polecane posty

Gość gość

Jak reagowac ?

Gość gość
Na szczęście nikt bezpośrednio mi tego nie powiedział,ale kto wie co tam myślą za plecami. Dla statystycznego Polaka to wszyscy są brzydcy oprócz rzecz jasna niego samego ;]

Gość gość
Najlepiej najlatwiej jest wysmiac czyjes niedoskonalosci,tylko u siebie nie widziec... (:

Gość gość
tylko jak nauczyc sie olewac,nie brac tego do siebie ?

Gość gość
to pytanie już było. poszukaj i przeczytaj tamte odpowiedzi. generalnie nie odzywaj się do takiej osoby pewnie to jakiś ohydny dresiarz, albo debil bez kultury!!!!

Gość gość
Autorko/ Autorze ile masz lat jeśli można zapytać :)? Naprawdę są wśród Ciebie ludzie, którzy potrafią Ci prosto w oczy wytknąc twoje mankamenty? To są obcy dla Ciebie ludzie czy jacyś twoi 'znajomi' , rodzina?

Gość gość
Powiedz tej osobie żeby spojrzała na siebie. Z reguły wyśmiewają ci zakompleksieni, którzy sami mają wady wyglądu. Takie osoby chcą zrównac drugiego do swojego poziomu, bo każdy lubi mieć pobratymce.

Gość gość
Brzydki jest czlowiek,ktory mowi o drugim czlowieku ze tamten jest brzydki.."

Gość gość
Gdy ktoś obcy za plecami mówi mi, że jestem brzydka mam to gdzieś ale gdy moja własna matka mi dokucza jest mi przykro :( A wyglądam identycznie jak ona, zupełna kopia. Każdy to mówi.

Gość gość
Zdarzylo mi sie ze ktos z mojej rodziny nasmiewal sie.,obcy na ulicy :( i znajomy ,ale nie pwoiedzial mi to tylko do innych nabijal sie z mojego wygladu

Gość gość
A jak reagowac na takich ludzie ?

Gość gość
Zgadzam się,że najczęściej wyśmiewają sami , którzy urodą nie mogą się zbytnio poszczycić.

Gość gość
wersja dla mężczyzny - ale za to mam dużego chu/ja wersja dla kobiety - ale i tak mam w sobie dużo chu/jów

Gość gość
A co konkretnie wyśmiewają jeśli chodzi o twój wygląd? twarz, sylwetkę, krzywy nos, problemy z cerą?

Gość gość
PRAWDA jest taka ,ze Ci ktorzy wmyiewaja czyjs wyglad,niedoskonalosci --TO Ludzie prosci ,prostacy tzw buraki !!! wiem o czym tu mowa... CZLOWIEK Inteligentny naprawde,madry wartosciowy nigdy tego nie robi !

Gość gość
Z moich obserwacji albo wyśmiewają tacy mało rozgarnięci faceci , którzy edukacje zakończyli na podstawówce albo plastikowe dziunie, które myslą,ze są sexy a jest inaczej.

Gość gość
WSzystko potrafia wysmiac ze otyla, ze problemy z cera,tradzik ze brzydka

Gość gość
A nie masz mozliwości choć trochę zmienić swój wygląd?

Gość gość
Dlaczego oceniasz czlowieka ? i mowisz ze ktos jest plastikowy ?? Tez nie jestes sprawiedliwa i oceniach innych..

Gość gość
Staram sie zmieniac ,ale mi sie zdaje ze oni czuja ta niepewnosc ,pomimo ze brzydka nie jestem ,ale czuja moja niepewnosc stad sie smieja..

Gość gość
Akurat jeśli chodzi o wygląd a'la Jola Rutowicz można wysnuć taki wniosek może krzywdzący nieliczne jednostki,ale w wiekszości przypadków wizerunek odzwierciedla stan umysłu.

Gość gość
Znam dziewczyne ktora robi sobie rozne modyfikacje ciala tautaze itp ,dba o siebie bardzo jakies zabiegi,a jest fajna kobieta,bardzo wrazliwa !! o wiele lepsza niz ludzie ktorych znam bez modyfikacji,zabiegow !!! WIEC NIE MA REGULY ,stereotypy !!

Gość gość
To ,ze ktos mial operacje plastyczna jedna ,badz dwie nawet nie oznacza ,ze jest zla osoba,bo czetso te osoby sa wlasnie najbardziej tolerancyjne wyrozumiale,wrazliwe