Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile czasu trwalo nim WASZ organizm doszedl do siebie po poronieniu ?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o to kiegy wasze miesiączki były regularne i wogole kiedy zaowazylyscie,ze jest wszystko już unormowane , jestem 4 miesiące po poronieniu a w moim organizmie sa jakies rewolucje miesiączkowe :(

Gość gość
U mnie praktycznie od razu, czyli 4 tyg po poronieniu dostałam 1 okres i potem jeszcze 2 regularnie i znów byłam w ciąży. Ale poroniłam b. wczesnie w 8tc. Byłam łyżeczkowana po poronieniu.

Gość gość
a jakie moga byc objawy tego ze coś tam jeszcze zostalo ...? skoro nie bylam lyzeczkowana?

Gość gość
Pierwsza miesiączka po poronieniu była dość obfita. Następne były już normalne.

Gość gość
Jeżeli miałaś miesiączkę to raczej nic nie zostało. Gdyby coś zostało mogłabyś dostać zakażenia, miałabyś gorączkę. Najlepiej idź do lekarza na usg, niech zobaczy czy wszystko się unormowało. Myślę, że skoro już 4 mce minęły, a wcześniej miałaś regularne miesiączki, to trzeba to skontrolować. Może jakieś problemy z hormonami, w końcu ciąża to duży "stres" dla organizmu i coś się mogło rozregulować.

Gość gość
no goraczki to nie mam . jesli cos by mi tam zostalo to mysle ze 4 miesiace od poronienia juz dawno by np goraczka wystapila..