Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresywna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem, moje dziewczyna jest agresywna i wulgarna. Podczas stosunku mocno szczypie wbija pazury w moje pośladki i plecy, powodując nawet widoczne rany na plecach. Czy normalnym jest zwrot "jeebaj mnie.." Jak mam to zmienić, kocham ją, to moja pierwsza i ja tez byłem jej pierwszy.

Gość gość
jeebaj :( to jest tak smutne, że aż przeraża :(

Gość gość
Sczerze porozmawiać ,bo niektóre osoby wynoszą z domu takie zachowanie i gdy na Samym Poczatku nie zmienisz to potem będzie jeszcze gożej!!! Sa różne zachowania kobiet podczas sksu a zwłaszcza szytowania.Mieliśmy kiedys trójkąt to gdy w zonke wchodził dosć pokazny członek wrzeszczala ze szczęscia ja bylem tym z poczatku przerazony potem widzialem,ze to jej podnieta to sprawia więc mocniej ją przytulałem do siebie dopiero gdy miał kochanek wytrysk czula cieplo spermy w prezerwatywie szczytowala bardzo mocno jak nigdy za mną nie doszło do tak mocnego orgazmu.Było to wspaniałe przeżycie seksualne dla nas obojga.

Gość gość
Po prostu ją ***aj.

Gość gość
Masz skarb kochany. Ja żeby moja żona podczas seksu szczypała, wbijała pazury no i najważniejsze - mówiła podczas seksu "jeebaj mnie.." pracowałem latami bo się cykała co o niej pomyślę. Teraz sobie pozwala na to i znacznie wiecej ale jako wieloletnie małżeństwo romantyczne ****nko robimy raczej rzadko, przyznam, że wulgarny seks daje nam gaz chociaz na codzień nie uzywamy takich słów.