Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrezygnowałam z pracy handlowca bo mam dośc użerania się z ludźmi

Polecane posty

Gość gość

nie chce mi się już , wyłączyłam telefon i siedzę w domu , po 13pójdę na spacer do lasu , ładna pogoda jest

Gość gość
w jakiej branży pracowałaś ?

Gość gość
w jakiej branzy ?

Gość gość
telekomunikacja, orange , wcześniej panorama firm

Gość gość
to się nie dziwie (y)

Gość gość
miałam normalnie umowe o pracę i zadania do wykonania z których byłam rozliczana, samochód służbowy , to nie tak że jakies zlecenie i mogłam sobie rzucić kiedy chce teraz mam korpo-depresję boje sie iśc do innej pracy bo myślę że tez tak będzie

Gość gość
też olałam handel, znalazłam sobie spokojną pracę w księgowości w urzędzie. obym nie musiała wracać do handlu, bo to syf, dobry jedynie dla wąskiego grona ludzi bez jakiejkolwiek moralności, zdolnych wcisnąć każdemu każde, największe g****o. dla reszty to szarpanina i nawet jeśli za dobrą kasę, to nie warto.

Gość gość
wykańczanie "czarnych owiec", obgadywanie, prześladowanie, zmowy, nieodzywanie się do jednego osobnika, uporczywe nieprzyznawanie premii jednej osobie z zespołu, i to poniekąd bez jawnych, korporacyjnych reguł nigdy wiecej takiej pracy

Gość gość
Masz doświadczenie jako handlowiec to poszukaj takiej samej pracy tylko jakiejś ciekawszej branży.

Gość gość
troche się rozglądałam ale wszędzie umowy zlecenia i mniej więcej to samo ,nawet nie ma żadnych profitów i zarabianie prowizyjne

Gość gość
pierwszy raz od 12 lat wczoraj zostawiłam świadomie telefon w domu żeby uwolnic się od tego łańcucha i kagańca zawsze miałam tel przy boku, w weekendy, nawet na imprezach , zawsze odbierałam pierwszy raz od 12 lat i zaraz wychodzę na spacer i tez zostawiam telefon na półce, nie chce słuchać jego dzwonienia

Gość gość
dobrze przemyślałaś ten ruch ? brak pracy to też nieciekawa opcja, najpierw powinnaś poszukać innej a dopiero się zwalniać

Gość gość
niestety nie pracuję, mam oszczędności ale jak dalej pójdzie nie wiem , nie chcę już iść do handlu a nie mam znajomości żeby pracować w urzędzie od 8 do 16 :(

Gość gość
więc musisz się przebranżowić, zastanów się co jeszcze mogłabyś robić z Twoim doświadczeniem i kwalifikacjami

Gość gość
nie mam pojęcia jak sie przebranzowić, wróciłam ze spaceru i 6 połączeń nieodebranych, sprawy zawodowe masakra , chciałabym zniknąć

Gość gość
nie rezygnuj z pracy, weź kilka dni wolnego i ochłoń, jak będziesz miała inną na oku to wtedy pomyśl o rezygnacji a tak to zostaniesz bez pracy i co na początku fajnie jak będą jeszcze oszczędności a potem co, jak nie znajdziesz szybko innej to co ?