Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8mio miesięczne niemowlę zgwałcone

Polecane posty

Gość to ja gość z 20 31
epatowaniem uczuciami*

Gość gość
Większość osób a prawie wszystkich rodzicow takie informacje wstrząsają bardzo mocno, bo tak nas natura stworzyła ze mamy chronić i bronic potomstwo. Nie wiem czy zrównoważenie emocjonalne którym sie chwalisz nie jest deficytem empatii i uczuć

Gość gość
To Ty jesteś zaburzona tak lekko o tym.piszących i z takich ludzi rodzą się psychopaci. Codziennie mam styczność ze sprawami karnymi, na szczęście wiele z nich jest innego kalibru, ale sprawy dotyczące dzieci zawsze mnie szczególnie dotykają. Twoje podejście normalne nie jest, masz zaburzony odbiór rzeczywistości.

Gość gość
podoba ci się zwrot :niezrównoważona emocjonalnie . Mylisz pojęcia, sprawdź definicję. Nie siedzę zapłakana, nie wyje w poduszkę. Zbyt dosłownie odczytałaś moje słowa. Nie jestem wolontariuszem, wzruszam się słysząc o krzywdzie innych ludzi. Ty nazywasz to niezrównoważeniem emocjonalnym ja wrażliwością i empatią. Uczepiłaś się tego mojego płaczu, nie wiem tylko po co.

Gość gość
Tak z technicznego punktu widzenia to jak on to wsadzil ? Mala musiala okrutnie plakac , nie bylo nikogo w domu ?

Gość gość
Cyt z onetu Małżeństwo S. opiekowało się niemowlęciem od trzech tygodni. Matka zostawiła je u krewnych prawdopodobnie z powodu trudności materialnych. W poniedziałek wieczorem niemowlę zasłabło i opiekunowie wezwali pogotowie. Po przeprowadzeniu badań w szpitalu lekarz dyżurny zawiadomił policję, bo dziewczynka miała obrażenia świadczące, że mogła być ofiarą gwałtu.

Gość gość
Mam dwie córeczki maleńkie. 4 miesięczne. I przysięgam naprawdę ze jako matka zabilabym p**********o sk***ysyna. A jego c***a do mordy bym mu wsadzila. Jego zoneczke tez bym zatlukla. Naprawdę nie wiem co to malenstwo czeka za los. Czy będzie kiedyś miała dzieci? Nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo ja uszkodził zjeb p********y. Nigdy nie dam swoich dzieci pod opiekę żadnemu z moich szwagrow czy braci. Nie wiadomo co moze sie stać.Jak ochronić własne dziecko? Ludzie pozabijaja sie nawzajem i jest ok ale zeby dzieci krzywdzic? I to takie malenstwo. Nie wyobrażam sobie co za bol musiała odczuwać. ;(;(;(;(;(;(;(;(

Gość gość
Mam nadzieje ze w więzieniu odechce mu sie żyć. I ze sie szybko zabije bo nie mam zamiaru płacić na z**** podatków.

Gość gość
gdzie o tym pisza?

Gość biednaaaaaaaaaa
brak slow ;(