Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko byscie oszczedzaly na dzieciach

Polecane posty

Gość gość

Pisze tu aby wygarnac niektórym kobietom, ponieważ dziś kolejny raz chyba setny w moim zxyciu uslyszalam od znajomej cos co mniue rozj.... Ebalo. Otóż ossasiadek, rodziny znajomych, obcych często słyszę docinki na temat po co kupuje dziecko mleko bebilon bo jest drogie a bebiko tanie i tez dobre, PO co pampersy oryginalne jak w biedronce SA dady , po co kupuje jej ubrania np w cocodrillo skoro w pepco SA kilka razy tańsze, po co jej 3 kurtki na zimę jak wyrośnie i jedna wystarczy, czemu nie w lumpie bo tam SA tajne rzeczy, po co proszek jelp skoro dziecko ma prawie rok jak juz mogę w zwykłym prac, po co plasuje ubrania dla malej..... No zesz k*****a czy wszystkie baby SA takie dziwne?? Ja nie mam nic do tego jeśli ktoś nie ma kary i oszczędza na dziecku ale skoro mnie stać chociaż bogaczka nie jestem to dlaczego mam oszczędzać? Skoro sobie kupuje np tampony ob choic SA droższe od innych dwa razy to dziecku wole pieluchy tez lepsze kupić a pampers SA najbardziej chłonne. Sama Lubie mieć porządne ubrania wiec dziecku tez takie kupuje. Sobie prasuje wszystko to i dziecku tez zęby wyglądać dobrze. Każda mamuska musi wtracic swoje dwa grosze bo tylko oszczędzać i oszczędzać bo dziecko pi co?!? Przecież pieluchy ida w kosz ubrania za miesiąc male, ale to człowiek którego świadomie sprowadzilam na świat i nie zamierzam na nim oszczędzać!

Gość gość
Sory za literowki pisze z tel

Gość gość
Pewnie ich nie stać i tyle.

Gość gość
Ja nie oszczedzam na dziecku... ale czasami oszczedzam na rzeczach dla dziecka :P .. na rzeczach dla siebie zreszta czasami tez ;) Mnie jakos nikt nie mowi co powinnam kupowac... ale moze dlatego ze nikt nie wie jakie mleko pije moj dziecko, jakie pieluchy mu na tylek zakladam i skad biore dla niego ubranka :P

Gość gość
Ja tez nie obnosze się z tym co ma moje dziecko. Ale te komentarze padają w sytuacjach takich np wychodzi z cocodrillo z torba ubrań i spotkań znajoma to pokaz co kupilas a ze SA metki jeszcze to odrazu a po co ci body za 50 zł w pepco SA po 10. Albo w sklepie spotkań koleżankę i widzi ze w weozku jej mleko bebilon to o Jezu takie drogie kupujesz. Wychodzi z zakupami z samochodu to pampersy zawsze duża pake biorę a sąsiadka ciekawska juz widzi bo kartonu nie chowam do torby. A rodzina gdy spadną to widza w pokoju czego używamy i ciągle komentarze a po co to dziecku nie potrzeba bo wyrośnie, bo SA inne tansze

Gość gość
Szczerze mówiąc, a raczej pisać:p nikomu nic do tego kto jakie rzeczy czy produkty kupuje. Może źle odbierasz intencje koleżanek. Może chcą podpowiedzieć gdzie można kupić taniej. Może dla nich te marki tańsze są dobre. Przecież nie narzucają Tobie, abyś je tam kupiła. Wiesz w Polsce większość ludzi nie stać na oryginalne produkty i rzeczy. Zdaję sobie sprawę, że trafiąją się egzemplarze, które stać na wiele, a oszczędzają na wszystkim co się. Znam osobiście parę takich osób, a jedną bardzo dobrze. Stać ją naprawdę na dobre rzeczy, a kupuje w lumpeksie po przecenach;) Fakt faktem ja takiej osoby nie oceniam. Każdy jest indywidualistą, ma swoje pieniążki i nimi rozporządza. Niepotrzebnie się denerwujesz takimi "komentarzami"znajomych. Wiesz trudno każdemu dogodzić i cokolwiek ktokolwiek by powiedział mogłoby się to drugiej osobie spodobac mniej lub więcej. Zapewne te znajmowe nie zdają sobie sprawy, że Ciebie to aż tak mocno dotyka;)