smerf ciamajda 0 Napisano Wrzesień 18, 2014 Ile wasz ojciec dostał za sprzedaż swojej córki od swojego zięcia???? u mnie w rodzinie były kwoty po 5-6 tysięcy złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2014 wariactwo jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2014 Mój, to jeszcze dopłacił (samochód i mieszkanko). :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2014 Dwie kury i jagnię. Ale w rozliczeniu musiał oddać młode prosiątko reszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2014 Kobiety to teraz tanie są. Córek to w ogóle nie opłaca sie hodować. Drogie w chowaniu, żre toto dużo i same drogie pasze, a jak przyjdzie co do czego to nikt nawet złamanego peta nie chce dać. Każdy sie ostro targuje: "Panie! Tego towaru to tyle co mrówków w lesie. Daj tysiaka to przelece ze dwa razy, żeby smutna nie chodziła. A na stałe to moge wziąć za mieszkanie i nowego trabanta" A skąd ja mu nowego trabanta wezme??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach