Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnAwKropce

Spanie w jednym pokoju i jego reakcja.

Polecane posty

Gość AnAwKropce

Witajcie sama nie wiem jak zinterpretować jego zachowanie. Facet jest moim dobrym kolegą, nie ukrywam, że mi się podoba. Ostatnio w czasie wspólnego wyjazdu dzieliliśmy jeden pokój, każdy spał grzecznie na swoim łożku. I tu mam do Was pytanie: Jeśli on nie próbował choć troche sie do mnie zblizyc to znaczy: 1) ze mu się nie podobam kompletnie, ( ale jego gesty, spojrzenia i chec spotkan mowi mi co innego) 2) traktuje mnie z szacunkiem i nie chcial mnie przeleciec przy okazji Nie mam duzego doswiadczenia w zwiazkach dlatego prosze o jakies spostrzezenia. Ana

Gość gość
Jasne że traktuje cie z szacunkiem itd czyli punkt 2 zdecydowanie:)

Gość AnAwKropce
To mu się chwali jak tak jest, ale Panowie czy dorosly facet po 30 nie wykorzystal by szansy by nawet przytulic sie do dziecwyzny bedac z nia w jednym pokoju? To mnie zadziwia...ja chyba nie rozumiem kompletnie facetow...A powiedzcie czy ja zrobilam dobrze nie zblizajac sie do niego pierwsza, mialam ochote pocalowac go, powiedziec mu Przytul mnie....ale balam sie ze mnie moze odtraci...

Gość gość
jeśli jest twoim KOLEGĄ to na co liczyłaś? on się tobie podoba, ty mu niekoniecznie.

Gość AnAwKropce
No wlasnie... pewnie jego zachowanie o tym swiadczy bo jakbym mu sie podobala zachowalby sie inaczej:((

Gość gość35
wiesz nie koniecznie to co mial Cie przeleciec, dobrze by sie czulas z tym

Gość gość
może też cos do Ciebie czuje, ale może mysli ze traktujesz go wyłacznie jak kolege, i nie chce Cię zrazić. Może daj mu delikatnie do zrozumienia, że jestes nim zainteresowana w inny sposób niż tylko kolegą,jeżeli on też cos czuje to odwzajemni, nie będzie to dla niego odstraszające a wrecz przeciwnie.

Gość AnAwKropce
Ale jak dac mu to do zrozumienia, gestami czy powiedziec mu ze mi sie podoba?

Gość AnAwKropce
Panowie doradzicie coś?

Gość gość
Jesteście kolegami i spędzanie razem czas, pewnie w jakiejś określonej grupie. Nawet jeśli mu sie podobasz, może nie chcieć ryzykować. Wiadomo, jak to jest, nie wyjdzie cos i bedzie kwas. Pewnie tez nie jest pewny, czy ty jesteś zainteresowana. A poza tym, nie wszyscy musza podobać sie wszystkim, daj jakoś znać, zaproś na piwo, cos niezobowiązującego, powinien chwycić haczyk

Gość gość
Faceci nie są specjalnie domyślni, jeśli nie ma z twej strony jakichś gestów (wyraźnych) że ci się podoba, to wychodzi chłopak z założenia, że jest ci obojętny.

Gość gość
Jak dla mnie może traktować cię jako dobrą koleżankę. A jeśli mu się podobasz... to Ty z jakimi facetami spałaś w pokoju i w ogóle jak się musiałaś zachowywać na tych wyjazdach, skoro dla Ciebie jedyny scenariusz jeśli oboje się sobie podobacie to sex :(

Gość gość
Jesli traktuje Cie jak kolezanke to wiadomo,ze nie chcial Cie przeleciec bo jestes tylko kolezanka

Gość gość
A swoja droga stare barany jestescie i nie umiecie sobie podstawowych kwestii wyjasnic

Gość gość
wg mnie facet który leci na kobietę by wykorzystał sytuację. ale niekoniecznie w sensie dobrania się do majtek tylko spędzenia czasu razem, jakiejś intymnej rozmowy, drobnego dotyku (za rękę, odgarnięcie włosów itp) skoro nie zrobil totalnie nic to o czym ma niby to świadczyć? o totalnie niczym

Gość AnAwKropce
To znowu ja, a czy mylicie ze moge miec jakas nadzieje ze mu jednak zalezy?

Gość gość
"skoro nie zrobil totalnie nic to o czym ma niby to świadczyć? o totalnie niczym" to jest moja dzisiejsza wypowiedź. masz problem z rozumieniem? chyba, ze wypowiedzi, ze nic do Ciebie nie ma nie uznajesz tylko czekasz az Ci ktoś powie "tak, kocha Cię"