Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BARDZO WAS PROSZE O RADE. PILNE!

Polecane posty

Gość gość

Kochani wiele razy mi tu doradzaliscie, moze i teraz poswiecicie mi chwile. Wynajmowalam komus swoje mieszkanie, po 5miesiacach przestal placic. Dostawalam listy z grozbami, walczylam o mieszkanie w sadzie..Odzyskalam, kompletnie zrujnowane. Jestem przez padalca zadluzona, musialam zrobic remont..W koncu dalam ogloszenie na OLX.PL..Niemal natychmiast pojawilo sie inne, blizniaczo podobne. Autorem jest moj byly najemca i w tresci ogloszenia wylewa na mnie takie wiadro pomyj, ze tylko sie machnac na pasku..Problem w tym, ze jestesmy z malej miesciny, kazdy tu kazdego zna, a Pan Najemca podal w ogl moj prywatny adres. Mam sajgon..Moderzy OLX nie reaguja, mimo moich prosb o interwencje i usuniecie ogloszenia. Co ja mam robic?

Gość gość
zgłosić sprawę na policje

Gość gość
na policje i podaj o zniesławienie i odszkodowanie z tego tytułu a co z niepłaconymi rachunkami zrobiłaś? spłacił czy dałaś już do komornika

Gość gość
Komornik. Ale i tak dupka, bo nie ma tam za bardzo z czego sciagnac. Na prawnika mnie nie stac. Na samo dzien dobry chce 200zeta. Dzwonilam, pytalam, niby sprawa trudna i dlugotrwala. Zyskam pewnie przeprosiny za piec lat, a ten bedzie do tego czasu po mnie jezdzil jak po dzikiej swini. Nie wiem co z tym ogloszeniem poczac.. Niby OLX ma regulamin,ale jak widac tylko w teorii. Nie zdejma tego, to jestem ugotowana:(((