Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panieński

Polecane posty

Gość gość

przyjaciółka bierze ślub, a ja mam się zająć panieńskim. W zasadzie nigdy nawet nie byłam na panieńskim. Potrzebuje pomysłów, co zrobić, jakie atrakcje, gdzie, kogo zaprosić itp.. Nie mam żadnego doświadczenia a czas zaczyna się kończyć..

Gość gość
ja bym zapytala jakie sa jej oczekiwania na poczatek

Gość gość
albo jaka to osoba jest? może powiedz coś więcej? co lubi? sportowa czy raczej bardziej typ modna/uroda? od tego dużo zależy czy pojedziecie do spa, czy grać w paintball..

Gość gość
generalnie ładna, mądra dziewczyna, pracująca w biurze. Ładnie ubrana, zaintresowana modą i urodą raczej. Niekoniecznie chętna na dzikie imprezy z alkoholem czy jakieś bieganie po lesie.

Gość gość
ja ci mogę powiedzieć, jak wyglądał mój panieński ;) przyjaciółki zabrały mnie do spa, wykupiły jakiś pakiet babski weekend czy coś tego typu :D i na początku zabiegi, relaks, potem smiechy w pokojach ;) trochę zagadek, jakiś gier i konkursów zorganizowały. Dostałam małe prezenty ;) zjadłyśmy tort ii kolejnego dnia znowu zabiegi i odpoczynek po męczącej nocy. Bardzo mi się podobało i fajne było to, że nie tylko ja miałam atrakcje, ale wszystkie się super baewiłyśmy

Gość gość
a gdzie w tym spa? trzeba jakoś zgłaszać, że to panieński? pakiety się wybiera czy jak to wygląda? jak organizowałyście dojazd? przepraszam, że tyle pytań, ale no muszę się już wziąć za organizację

Gość gość
up up up up

Gość gość
my byłyśmy w spa nad wodospadem. Niedaleko jeleniej góry. Nic nie organizowałam w tym spa, kupilysmy pakiet babski weekend ;) i miałyśmy w tym już jakieś zabiegi, saune, basen itp. Więc to nam wystaczyło. No i oczywiście konkursy i tego typu rzeczy to były przez dziewczyny wymyślane ;) ale to chyba logiczne. Dojechałyśmy 3 samochodami :) parking jest tam oczywiście, więc nei było problemu