Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze dzieci noszą czapki

Polecane posty

Gość gość

Teraz jak jest już chłodniej?

Gość gość
dzieci w wieku 4 i 6 lat, jeszcze w tym sezonie nie ubrałam im czapki ani raz. ale widze że niektórzy, szczególnie rano prowadza dzieci do przedszkola w czapach.

Gość gość
5 lat i nosi czapke z daszkiem

Gość gość
Rano tak,bo jest nieprzyjemny chlod,oczywiscie pozniej,jak robi sie cieplo,czapka z daszkiem ;-)

Gość gość
Moja córka ma 11msc. Nosi apaszke raczej od słońca lub opaske szeroką-wieczorem.. Mieszkamy bliżej wschodniej granicy Polski i tu jest non stop słońce i kolo 20 stopni w dzień i 16 wieczorem. nie wiem po co czapka. Od przyszlego tygodnia ma byc 14 stopni w dzień max wiec pewnie zalożę cieniutką.

Gość gość
A jakie rady na malucha, któru cały czas ściąga czapkę, a teraz by się przydała, bo zakatarzona jest?

Gość gość
Mój syn ma 10 miesięcy, od wczesnej wiosny jeszcze nie miał czapki. Jak jest duże słońce to ma czapkę z daszkiem, ale rzadko bo ściąga. Jeździ z zakrytą budą i nie grzeje na niego słońce, poza tym wychodzimy rano i popołudniu gdy takiego upierdliwego słońca nie ma. Ale widzę już dzieci w jego wieku poubierane na długie rękawki, przykryte kocami z czapkami na glowie. Szkoda mi tych dzieci, ale nic nie poradzę, w końcu to nie moja sprawa.

Gość gość
A po co zakładać czapkę teraz?Jeśli teraz założę mu czapkę to co zrobię w grudniu jak będą mrozy?10 czapek mu założę na raz?

moje dziecko ma rok i jeszcze nie zakładałam czapki, na spacer ubieram jej bluzę z kapturem to czasem przy większym wietrze jej założę. Wtedy nie ściąga ;)

Gość gość
Moj 6-latek nosi czapke taka z daszkiem ,nie dlatego ze ja mu kaze tylko on tak lubi poprostu,taka moda chyba w szkole bo widze ze prawie wszyscy chlopcy podobne nosza ze starszych klas rowniez, on podlapal i tez chce.

Gość gość
Kochana wychodzę z takiego samego założenia, ale teraz jest zakatarzona dość mocno i już się tyle nasłuchałam od teściowej, że powinna mieć czapkę, że już sama nie wiem. Też ma 10 miesięcy.

Gość gość
Moj ma rok i nie nosi czapki, ostatnio przymierzalam mu w sklepie,chcialam mu kupić na chlodniejsze dni,ale strasznie protestowal i zrzucal na ziemie wiec nie wiem co to będzie w zime,chyba pozostaje kupić takie wiązane pod szyja