Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak robić loda? Rady

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak robić dobrze loda? Nie jestem doświadczona, robiłam to zaledwie cztery razy swojemu chłopakowi i nie wychodzi mi to dobrze. Nie udało mi się skończyć. Za każdym razem musze kończyć mu ręką. Macie dla mnie jakieś rady? I jeszcze jedno, mój chłopak łapie mnie wtedy za głowę i dociska i wtedy się zbiera mnie na wymioty i musze przestać na chwile. Jak to zrobić by móc wziąć więcej do buzi?

Gość gość
To nie jest fizyka molekularna, nie tragizuj!

Gość gość
Nie wiem o co wam chodzi. Ja mam podobnie jak autorka ;/ mój facet ma dość dużego a ja mam raczej małą szczękę :P nie mogę go wziąć całego, nawet jak dotyka mi do gardła to całego nie zmieszczę a jak przytrzyma mi trochę głowę to też muszę na chwilę przestać bo mi niedobrze. Ogólnie to mnie bardzo męczy robienie loda, boli mnie szczęka bo muszę mieć strasznie rozdziawioną i nie lubię tego robić ;/ Już nie mówiąc o podnieceniu, które momentalnie mi bardzo opada i potem trudno mi dojść ;/ Chętnie posłucham jakichś rad.

Gość gość2
Rob loda w pozycji 69 wtedy on bedzie ciebie zaspokajac a ty jego i nikt ci glowy nie bedzie tan pchal sam bedziesz decydowac jak gleboko wezmiesz

Gość gość
Nie wiem jak autorka :D ale jeśli o mnie chodzi to słabo, bo jak pisałam robienie tego do przyjemności moich nie należy i męczę się przy tym. Wtedy w ogóle nie mogę się skupić nad tym co robi facet i w ogóle mnie to nie podnieca, bo zajmuje się jego k*****m :P

Gość gość
Skoro nie lubisz robić tego to nie rób, czemu masz się zmuszać do czegoś co nie sprawia ci ani przyjemności ani satysfakcji?? a trzymaniem i dociskaniem głowy partnerce ... masakra jakaś! nie daj się dziewczyno tak traktować. Jak mam ochotę zrobić przyjemność mężowi w ten sposób to to robię a jak nie to nie ma siły żebym miała się jeszcze zmuszać. Chodzi o przyjemność obojga a nie aby tylko partnera zaspokoić.

Gość gość
można naciągnąć i ssać lekko z góry/z boku, bawić się językiem jak jest kawałek penisa w buzi, nie trzeba pchać od razu po same jajca żeby facetowi dobrze zrobić, można potraktować to dosłownie jak w trakcie jedzenia loda - bez gryzienia oczywiście :P - to ma być zabawa i z fantazją