Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna_riposta

DUKAN DUKAN DUKAN ! SCHUDLAM, CZAS TO POWTORZYC !!

Polecane posty

Hej ! W czasie wakacji troche pofiglowałam z jedzeniem ... Od poniedziałku jestem już na rażącej dietce( wiekszosc białka) Prawie jak u Dukana ...wtedy się nie ważyłam, lecz dziś weszłam na wage rano i było 64,2 kg .. o zgrozo ! Dieta jest to mozna katogeniczna i może być męcząca i nudna, ale szukam osób, które chcą się przyłączyć. W zeszłym roku na tej dietce zjechałam ok 10 kg- lecz bez ćwiczeń i masazy na rolleticu. Teraz chodzę już na rolletic aby ciało jednak nie było sflaczałe Dieta polegała na jedzeniu samego białka + dodatki jak kiszony ogórek, cebula, czosnek, koperek , pietruszka, szczypiorek Zazwyczaj pochłaniam ok 5 białek jajka + 250 gr serka wiejskiego 3 % , lub cały kubek serka wiejskiego 500 ml wraz z mnóstwem dodatków. Jeżeli jest któraś chętna zapraszam :) Dieta naprawde dla wytrwalych i z zapalem!! Ja zaczynam dziś czas start: 19.09 - 64,2 KG.

Gość gość
czyli jojo

Gość gość
Ja znam naprawdę skuteczną dietę - M Ż (mniejżreć) ale jeśli nie szkoda Ci zdrowia i ciała (wypadanie włosów, choroby skóry) to życzę powodzenia w dotychczas przyjętej taktyce.... http://www.walkonvogue.com/