Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poród pomocy

Polecane posty

Gość gość

3 lata temu urodziłam naturalnie , to była trauma , skurcze 16 godzin , bóle krzyżowe brak rozwarcia płakałam i błagałam o cesarkę, zrobili mi masaż szyjki jak to strasznie bolało darłam się jak opętana, gdy w końcu miałam przeć nie miałam już sił mdlałam wypychali dziecko na siłe , miałam duże naciecie krocza córka miała 3,9 kg, szycie trwało 1 h i bolało płakałam z bólu , znieczulenia do porodu nie dali chociaż błagałam a do szycie podobno dali ale nie zadziałało, długo dochodziłam do siebie 3 tyg nie mogłam normalnie siadać. Mój mąż chce drugie dziecko ale ja nie chce znowu przeżywać porodu co robić?

Gość gość
Jak nie chcesz mieć kolejnego dziecka to nie miej, nie możesz komuś dogadzać całe życie, pomyśl o sobie. Mąż nie rozumie, bo nie rodził, jakby przeżył to samo co ty nawet nie pomyślałby przez sekunde o 2 dziecku. Myśl o sobie !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
zapłacić za cc albo postarać się o skierowanie na cc na nfz.

Gość gość
Isc do prywatnej kliniki i zaplacic za cesarke. Albo poszukac lekarza ktory znajdzie powod do cesarki, z tym ze ta druga opcja jest niepewna bo szpital moze zakwestionowac dane wskazania. Trzecia opcja - psychiatra i jego opinia ze nie dasz drugi raz rodzic naturalnie - w wiekszosci szpitali nikt cie wtedy nie bedzie zmuszal do porodu sn.

Gość gość
Nie rezygnuj z drugiego dziecka tylko przez traume porodu... rozumiem co czujesz, najlepszym rozwiazaniem bedzie cesarka... Pomysl ile szczescia daje taki maly czlowiek!