Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysł na sypialnie poradzicie czy będzie to pasować bo nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o sypialni w kolorze dekoral miętowy drops do tego meble w kolorze olcha miodowa i dodatkin ciemnym fiolecie ( storczyki, wazonik jakiś, lampki nocne) oraz w czerni ( ramki na zdjęcia, ramy obrazów, budzik itp)

Gość kucykpony
Każde meble w kolorze miodowa olcha sa paskudne i nic przy nich nie będzie wyglądać ładnie. Kolor dekoral też mi nie leży specjalnie. Zupełnie niesypialniany. Pomysł na dodatki ok, ale zastanów się nad kolorami ścian i meblami, bo raczej słabo to wyjdzie

Gość gość
Mieta szarosc /srebro i biel do tego kilka akcentów w fuksji

narysuj sobie prosty szkic tej sypialni, w jakim prostym programie graficznym (nawet w painice) pomaluj sciany i megle na takie kolory jak chcesz i bedziesz widziec, mniej wiecej, jak to sie komponuje. to nie musi byc dzielo sztuki, poprostu zobaczysz jak te kolory wygladaja ze soba.

Gość gość
Mysle ze bedzie brzydko, zwlaszcza na malym metrazu. Najgorsze to mieszkanie 3 pokoje, 50 metrow i piec roznych kolorow, w tym modne pastele. Nie lepiej miec biale, neutralne sciany?

Gość gość
kurcze to teraz sama nie wiem bo te meble mi się podobają w tym kolorze bo są jeszcze w kolorze wenge ale za ciemne mi się wydają i białe ale te mi się już nie podobają zupełnie. Sypialnia ma 5m na 6 m. Wcześniej myślałam o czerwieni lub pomarańczu ale takie za żywe te kolory za mocno pobudzały. A znów szarości czy błękity wydają mi się za zmine. byłam u znajomej która miała szary salon w połączeniu z błękitem i mi się to nie widziało taki chłód tam był. A jaki jeszcze inny kolor żeby był ciepły byście polecili?

Gość sabinaa00
Zajrzyj na www.meblomoda.pl . Tam na pewno znajdziesz jakieś inspiracje. Chyba, że wolisz przekonać się na żywo no i może chciałabyś, żeby jakiś fachowiec Ci doradził, to może lepiej wybierz się do salonu Meblomoda. Na pewno ktoś Ci pomoże i będziesz zadowolona ;)

Gość gość
ja niedawno pomalowałam sypialnie na kolor beżowy pled z duluxa, jest cudny, jasny, piękny, mam wrażenie ze powiekszył pokój ... polecam