Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Czasem gdy jestem poza domem, to mam schizy że ludzie rozpoznają

Polecane posty

mnie jako kasiaszatanistke z kafeterii :classic_cool: Za dużo tu szczegółów już podałam, ze mieszkam w krakowie, ze mam wysoki wzrost, jak sie dokładnie ubieram, ze jestem blada :-o Przyznać sie, ktoś już mnie rozpoznał na ulicy? [zły] Albo jacyś znajomi mnie rozpoznają, brrr. Wyjde na kompletną idiotke przez to moje trollowanie :classic_cool:

Gość gość
już dawno zrobiłaś z siebie idiotke

Gość gość
jak widać w krakowie też:classic_cool:

Gość gość
Wrzuc swoja fotke

Pewien chłopak rozpoznał mnie w tramwaju, po niebieskich włosach. ;) A to dziwne, bo nie podaję tutaj zbyt wielu szczegółów. Odbyło się to dość kulturalnie, mamy ze sobą kontakt. ;)

Gość gość
Kaszana idź być trollem gdzie indziej

I co, zaczepił cie, i zapytał czy jesteś vikernes z kafeterii? :D Ja chce mieć granatowe włosy i oczywiście musiałam tu o tym napisać zakładając temat "co sądzicie o granatowych włosach" i teraz mam dylemat czy farbować bo wtedy to już totalnie rozpoznawalna będe, skoro ciebie rozpoznali tak łatwo :-o

Gość gość
Jesteś znana, ciesz się :)

Gość gość
vikernes, a skąd jesteś? Ja znam dziewczyne w niebieskich włosach, ale nie sądzę że to Ty :-P Ale taka ładna jest. ^^

Kasiaszatanistka1994, najpierw spytał, czy może się przysiąść. Podczas całej podróży, nic się nie odzywał, ale czułam na sobie jego natrętny wzrok. Wysiedliśmy razem na końcowym przystanku. Wtedy zaczepił mnie, nieśmiało pytając, czy udzielam się na kafeterii, bo kojarzy pewną fankę Burzum z niebieskimi włosami. W sumie to poznał mnie i po włosach i po torbie z nadrukiem płyty "Hvis Lyset Tar Oss". :D No ale nie narzekam, fajny chłopak. ;) Farbuj! :D Niczym się nie przejmuj. :)

Gość gość
Kaska dziecko kochane ,dopuki nikomu krzywdy nierobisz , isama sobie to graj baw sie i kiwaj palcem w bucie. Wydoroslejesz ,zalozysz rodzine biedziesz wiedziec jak walczyc z mlodymi buntownicami,pozatym jestes inteligetna mloda osobka. Bozia z tobą,hej:-)

Gość gość
kasiasztanistka co myślisz o brokenside?:classic_cool:

Gość gość
Vikernes, ee, no to nie Ty :( Ona jest ze Śląska. Ale dla kogoś ona tez mogłaby nie być ładna, wiec wiesz, to raczej pojęcie względne, a ja mam bardzo inny gust co do ludzi niż większość. XD

Gość gość
Vik - też miałaś szczęście, tyle jest ludzi z kolorowymi włosami, a ktoś Ciebie właśnie rozpoznał

gość Wiesz, nie tylko włosy się zgadzały, ale także torba z Burzum, czarny ubiór, miejsce zamieszkania. ;) Łatwo te wszystkie fakty ze sobą połączyć.

Gość gość
czy ja wiem, ubierasz się raczej normalnie, kolorowe włosy są modne i pewnie nie ty jedna masz niebieskie włosy, ale fajny zbieg okoliczności

gość W tym roku jeszcze nie widziałam w Krakowie osoby z kolorowymi włosami. Jedyne szaleństwo, jakie zdarza mi się zobaczyć, to wszelkie rudości i czerwienie, ewentualnie kilka pasemek w niestandardowym kolorze. Racja, fajny zbieg okoliczności. :) Oby więcej takich.

Gość gość
no to trochę zmienia postać rzeczy, bo sporo kolorowych włosów widuję, myślałąm, że w Krakowie jest podobnie

Gość gość
Kasiu jesteś super, arcy, turbo fajną dziewczyną się nie przejmuj nikim i niczym. ave Satan,