Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktowytlumaczyc

Przedziwne zdarzenie ktorego nie moge wytlumaczyc racjonalnie pomocyyy

Polecane posty

Gość jaktowytlumaczyc

Jakis czas temu mialam dziwne zdarzenie (nie pierwszy raz, bylo to juz kilka razy). Szlam chodnikiem i do glowy wpadla mi jedna osoba (jedna z osob, ktora pracuje w biurze, ale nie mialam z nia jakiejs wiekszej stycznosci, tylko dzien dobry, do widzenia). Za pol minuty zauwazam ta osobe!!!!! ide i chce powiedziec -dzien dobry ale.....okazuje sie ze to nie ta osoba,lecz bardzo podobna!!!! jak brat-blizniak, postawa, ubranie takie samo, twarz podobna ale nie ta sama.bylam w szoku. Ale za chwile byl wiekszy szok, otoz za 2 minuty widze wlasnie t-a w-l-a-s-c-i-w-a osobe.tak samo ubrana itd. Mam w zwiazku z tym pytanie- ta pierwsza osoba, ktora widzialam-co lub kto to moglo byc?czy to jakas energia-duch? Nie przywidzialo mi sie, jestem osoba twardo stapajaca po ziemi. Czesto tez tak mam ze do glowy wpada mi osoba i ja widze za kilka minut. Jak to wytlumaczyc?

Gość gość
Proste. Ludzie nie sa az tak rozni od siebie. Skoro sie nastawilas na konkretna osobe to i twoja percepcja sie wyostrzyla i zauwazylas osobe podobna. W innej sytuacjivnie zwrocilabys uwagi.

Gość jaktowytlumaczyc
jaki przypadek???dwie takie same osoby jak bracia wrecz ....to bylo dopiero nieziemskie. kopara mi opadla.

Gość gość
Ja widzialam kiedys taka sama dziewczyne jak ja , identyczna , nawet ta sama fryzure miala . Poszlam na impreze , wchodze a tam na kanapie miedzy dwoma chlopakami siedze "ja" oni tez ja szturchneli i cos powiedzieli , reszte imprezy przesiedzialam na zewnatrz a ona chyba w srodku bo juz jej nie spotkalam , bardzo dziwne uczucie :)

Gość jaktowytlumaczyc
no i jak to wytlumaczyc?

Gość jaktowytlumaczyc
jak wytlumaczyc tego blizniaka ze tak powiem.do dzis nikt mi nie moze udzielic na to odpowiedzi

Gość gość
To ja siebie zobaczyłam w angielskiej tv , byłam identyczna i nawet takie samo ubranie mam jak tam miałam . Zreszta w tv zoczaczylam tez kiedys mojego 10 lat temu zmarłego ojca, w jakims programie siedzial na widowni..

Gość gość
widze ze temat trudny do pojecia konwersacji.bardzo ciekawe co napisala osoba powyzej.

Gość gość
Bardzo podobna osoba to była, duchów nie ma a jak są to nie łażą w ciagu dnia ;)

Gość gość
Skad wiesz czy łażą czy nie ' Rozne ludzie rzeczy opowiadają od dawien dawna, ale właściwie nie ma na to dowodów .

Gość gość
Sa na świecie rzeczy które sie fizjonomom nie śniły :D

Gość troche dziwne rzeczy
Mi sie zdarzylo snic o osobie, ktorej nie widzialam np ok 10 lat i na drugi dzien ja widzialam. juz dawno nie mialam takich snow.