Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice obiecali mi pomoc a ja nie wiem co robić? Chce dziecko oddać ojcu

Polecane posty

Gość gość

Mężczyzna, który mnie zapłodnił jest gejem. Ma partnera. Teraz chcą wziąć i wychować mojego syna ale rodzice ewidentnie na to nie wyrażają zgody, ojciec powiedział, że nie odda pedałom swojego wnuka. Moi rodzice to zamożni ludzie, dziecko ma teraz miesiąc i nie wiem co robić. Ojciec wynajął dwóch mężczyzn, którzy grozili moim znajomym.

Gość gość
Mam 20 lat, ci mężczyźni złożyli mi propozycję, są moimi przyjaciółmi, dlatego się na to zgodziłam. Wiem że mojemu synowi będzie przy nich dobrze.

Gość gość
to nie gej, tylko biseksualista, gdyby byl gejem to by z toba nie spal bo by sie brzydzil... wspolczuje.

Gość gość
A nie boisz się ze go zgwalcą?

Gość gość
Oni go nie zgwałcą to geje nie pedofile, a jeden z nich jest ojcem mojego dziecka.

Gość gość
Gej w Tobie zamoczył? Nawet nie wiesz jak współczuje Twoim rodzicom, dla ojca ciężkie jest już to że córka uprawia seks a co dopiero z pedałem, biedny dzieciak :(

Gość gość
Tak patrzę na siebie i pamiętam jak to człowiek w wieku 20 lat uważał się za mądrego. A jednak w tym wieku był głupi jak but i autorka tematu do tego pasuje. Siano we łbie, ale za 10-15 lat zmądrzeje.

jeśli to miał być taki układ że rodziłaś go dla nich to powinnaś oddać go ojcu dziecka nie patrzeć na swojego ojca, chyba że zechaciałaś teraz tego dziecka...